2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
En baştan beri 18 kasım açıklanma tarihini verdi ÖSYM hala bugün dün yarın açıklanır mı gereksiz yaygaraları koparmak mantıksız.
Yok 1 ayda açıklanır mı bilmem ne -
@merasim34 sakin ol hocam geçen sene bir gün önce açıklandı ondan arkadaşlar ihtimal dahilinde diyor sakin olun derin nefes alın.
-
@srsmn aslanım ben sakinim zaten burdaki güruh gereksiz panik
-
@merasim34 Boş yapma kardeşim sanane millet bekliyor
-
@merasim34 birader sen ne saygısız adamsın ya. Şu foruma yazdıklarına baktım da herkesle bir kavga halindesin
-
Hiç unutmuyorum 2018 de tercihiniyap.net 400 kişi dolmadı demişti sonuçlar açıklanmadan önce, sonra sonuca 1-2 gün kala demiştim ki ty hala haberi kaldırmadı bunun üzerine @paretowilfredo haberimizin arkasındayız demişti ve gerçekten 400 dolmamıştı... kısacası bu kadar duyumu ty hala doğrulamıyorsa bu tüm duyumlara aşırı şüpheyle yaklaşmamızı gerektirir.. Bu kadar duyum olupta ty'nin duymaması sizce de çok garip değil mi ya da duymuşsa da teyit etmemesi ???
-
@Ömermuhtar hocam o zaman olağandışı bir durum söz konusuydu ama @Antimülakat yazısında aralık belirtti bu sene
-
@kaymakam1842 hocam haklısınız fakat benim kastettiğim istatistiksel ya da formun yekününün ortalaması/yorumu, diğer duyumların ve tecrübeli arkadaşların işaret ettiği puan aralığı bahsini içeren haber değil, net duyum olup sıfır yorum içeren haber...
-
@Ömermuhtar haklısınız hocam ty nin duyumunun olmaması şüpheyle yaklaştırıyor.
-
@dervisoglu Hocam bu tarz hesaplarla polemiğe girmeyin niyeti ortalığı karıştırmak. Tuzağa düşmeyin
-
@Ömermuhtar haklısınız ama dediğim gibi 2018 de haber niteliği taşıyan bir olay olmuştu
-
@ryu753 haddini bil düzgün konuş
-
@merasim34 sen önce insanlara aslanım dememeyi öğren sen kimsin insanlara aslanım diye hitap ediyorsun?
-
@ryu753 içerik kaldırılmıştır.
-
@lallanaa malesef forum eski tadını çok aratıyor
-
@merasim34 özel olarak yazma gereği duyuyorum hocam. Bu tarz cümlelere gerek yok, @ryu753 hocam sizde devam ettirmeyin lütfen!
-
@Ömermuhtar aynen hocam dediğiniz gibi bir haber olsaydı iyi olurdu
-
@Antimülakat tamam kusura bakmayın
-
Gezdim Halep’i Şam’ı,
Eyledim İlmi Talep.
Meğer İlim bir hiç imiş!
İlla Edep! İlla Edep! -
Özlü sözler yazıp insanlara öğüt vermeyi de hiç anlamamışımdır. insanlar gerilebilir bırakın streslerini boşaltsın kavga etsin. erdem beyazıt gibi isyan şiirleri yazacağım(erdem beyazıt'ın isyan şiiri mi var diyenle dövüşürüm)