2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
@Yunus1059 bugün gelmez
-
@Yunus1059 his mi hocam
-
@Arbak-Refik-Dal arkadaş yazmış ya heyecan gelsin diye onun için yazdım. Dostlar 28 gün geçti bu saatten sonra ha bugün ha Çarşamba 2 gün su gibi gecer
-
içime doğdu dostlar bugün açıklanacak
-
@Antimülakat hocam taban puan hakkında ömer muhtarın bahsettiği konuya cevap verebilirmisiniz
-
Sınavı kazanamayacak olan benim bile gece rüya görmem hayra alamet değil, ÖSYM sonuçları açıklıyordu önce 70,18 alıyorum sonra yeniden güncelleme oluyor 68 lere düşüyorum. Gece uyuyup uyandıkça Kaymakamlık sonucu ile ilgili rüya gördüm. Sınırda puan almak baya problemmiş onu da deneylemiş olduk
-
Dostlar ÖSYM yi arayıp ne zaman açıklanacak diye sorsak hep beraber belki süreci hizlandirirlar.
-
@Yunus1059 +1
-
@Yunus1059 hicbir artisi olmaz dostum
-
Telefon bombardımanına tutarsak 100 kişi ararsa bence onlarda açıklamak zorund hissederler
-
Esnek çalışmayınca iş yerinde akla gelmiyor, bu hafta evdeyiz ne gerek var şu güzelim vakti kitapla, filmle geçirmek dururken gergin gergin beklemeye Bir SGK, iki ÖSYM hayata dair umutlarımın katili
-
@can-mavi peki cevap verirler mi hocam şu zamanda açıklanır diye
-
@Antimülakat sarılıp ağlaşasım geldi. benim de öyle. 70'e gelmezse iç çekeceğiz
-
Geliyor gelmekte olan...
-
@yapma-evladım seneye çekirdek alıp forumu takip edelim, puanlar iyi olacak ama bugünden söz verelim. Böyle olmuyor gerçekten
-
@Arbak-Refik-Dal ermezler kardeşim, açıklanacağı tarihi bekleyin derler , çünkü ösym de telefonu açan kişiler ile açıklamaya karar verecek merciler çok farklı
-
Taban puanı konusunda duyumu olan yok mu gerçekten şurada 2 gün kalmış
-
14.50
10.40
16.45daha önce açıklanma saatleri.
İkisi geçti kaldı bir;)
-
@Yunus1059 umurlarında olmaz santrali darlamaktan öteye geçmez hocam