2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@mülki hocam daha uyaniklari da var. Onlar hemen yazmiyo, ölçüp biciyolar sonra 4-5 kişilik ekip olusturuyolar. Hepsi farklı konusup, milletle dalga geciyolar. Tabi bunlara da inanan var ama neyse sonuçta dediğiniz gibi "bu yaşa gelmiş insanlar"
-
Son sözü ösym söyler...
-
@k-33, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bismillah diyerek başlayalım şimdiden.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Sınav İlanı:
9 Kasım 2019 sınavı kaç puanla kapattı?
Kaymakamlık sınavına puan hesaplaması nasıl yapılır?
Kaymakamlık sınavına nasıl hazırlanılır?
Kimler kaymakamlık sınavına başvurabilir? Eşdeğerlik belgesi nedir? Nasıl alınır?
Kaymakamlık nedir? Kaymakamın görevleri nelerdir?
Başlığımızın 1. Yılı...
Bismillah diye başladığımız yolu Elhamdulillah diyerek bitirmek ümidiyle... -
@alpkaim hayır yani varsa bir iddiası puanı söyler ki zaten açıklanma tarihi bence şu saatten sonra kimsenin umrunda olmaz o yüzden p.tesi ile çarpıtmasın konuyu.
-
@siyasalllııı haklisin kardesim yazdığı herşey aynı bide sınır edici yani puanı biliyorum ama paylaşmıyorum
-
@alpkaim sınav açıklanmak üzere ciddi bir duyum yok ya çok şaşırtıcı bir durum geçen sene soru iptaline kadar söyleyenler oldu doğru da çıktı
-
@darısı-başımıza hocam soru iptali doğru çıktı sadece puan tahmini ya da duyumu yanlış çıktı 2021 de yazanlarda 2020 için aynı şeyi yazacaklar seneye 2020 de bir sürü duyumcu varmış diye surada 3 gun kaldı şükür günler geçebildi
-
@alpkaim aynen artık bu saatten sonra sınavın açıklanmasını beklemek lazım @AhmetDenizzz tarzı adamların söylemlerine inanmamak lazım bakın görün diyordu hep ️
-
@darısı-başımıza sınav yarın 11 de açıklanacak Bknz: 23 Ahmet
-
@oguuzzz adam bukalemun gibi ya 20 gündür her yalanı attı birde şifreli konuşması yok mu adamı bitiriyor ️
-
@darısı-başımıza bari engellemeseler tekrar rekor kıracak hesap acmada
-
@alpkaim tek şey var Ahmet denizi kullanacak illa ki farklı bir isim de yazmıyor mübarek ️
-
@darısı-başımıza ben çözdüm olayı pazartesi ayın 16si..Adamın ismi 23 Ahmet.. 2+3=5 16-5=11 her sey kurgulanmış ayin 16si için
-
@oguuzzz sonuçlar başkanın masasında mı diyordu son mesajın da ️
-
@siyahadam Tamam kardeş sensin tamam zorlama be...
-
@alpkaim aynen öyle kardeşim belirsizliğe de gelemiyorum adı siyahadam ama bence tam bir gri kendisi.
-
@darısı-başımıza 10 sey söyluyor 9 u yalan 1 i şüpheli
-
@sbui61 tuttu mu ben demiştim..Sosyal medyadaki komplo teorisyenleri gibi
-
Şu çok bilmiş gibi konuşup hiçbir halt bilmediğinden forumda duyum dilenen , duyumu alınca da millete organize terör örgütü muamelesi yapan arkadaşlar var ya inşallah kalbinizin fesatlığı sonuç belgenizde vuku bulur. Elinde duyum olmadığı halde duyummuş gibi paylaşanlar içinde bu temennim geçerlidir. Hem pasifsin hem iş bekliyorsun yaparlar seni mülki idare amiri bekle ...
Yahu az biraz mantık ya , adam bakanın ağzından duysa bile net olarak nokta atışı taban puanı , bunu ona söyleyen yetkili ağız , gidip orada burada söyleme, dillendirme diyecek doğal olarak yıllardır bu süreçleri yaşıyoruz kim gidip hemen yay bu haberi der millete :))
Bizim iyi niyetli arkadaş ise ya yazıktır millet orada bekliyor bari tam puanı söylemeyeyim ama en azından faraza konuşuyorum 71 küsür veyahut 73 altında kapadı diyeyim de ona göre yol haritası çizsin beklenti oluşturmasın ya da heyecanından ölmesin . Adamı tefe koyuyorlar yok duyum dediğin net olur yok duyum dediğin küsüratsız olur , çok biliyorsunuz madem gidin alın o sınırlarını çok iyi belirlediğiniz , çerçevesini çizdiğiniz duyumu. Öğrenin gelin paylaşın biz de nasiplenelim.
Adamdan 2020 sınav tarihini öğrenirken birşey yok adam sonuca dair kesin net bir şey söylemek istemediğinde vır vır vır... Adam referansıyla arasını bozmak istemiyor belki arkadaş , bu sitenin ip log adresi felan bulunamaz mı sanıyorsunuz.
( bahsettiğim kişi @siyahadam felan değil bence o da burda yazılan duyumları harmanlayan yeni bir duyummuş gibi ısıtıp ısıtıp sunan trol bir kişi) bugün onun mevzu yine geçince üstüne bu tarz bir yazı yazıyor olunca ben de açıklama ihtiyacı hissettim ona dair yazmadığımı
Şurada 3,4 tane forumcudan öteye gitmedi taban puan arayışında bulunan referanslarını zorlayanlar , çok bilmişler ise taban puanı forum sayfalarında arıyor bazı uyanıklar da 3 4 tane kişinin yazdığı duyumu harmanlayıp yeni fake hesapla gelip gizemli gizemli konuşuyor , sanki duyumu ya da beklentisi tutunca adama madalya takıyorlar , mülakatta geçiriyorlar
Birde benim gerçek adımı biliyor musun ki sen ? ben duyumu yalan söyleyince sövesin ,doğru söyleyince adıma dua edesin . Burada nickiyle nam salmak isteyen, helal ya bu adam da tutturdu puan duyumunu desinler diye yırtınan bir egoist olduğunu da sanmıyorum
Forumda aktif olan benim dışarda da görüştüğüm duyumunu paylaşan adamlara ,kudretinin ne olduğunu nerelere ulaştığını gördüğüm kendi puanı da gayet makul ve yüksek olan adamlara burada leyla leyla konuşuluyor ya katıla katıla gülerek okuyorum.
Bazı çok bilmişler mülakata saklamayı biliyorlarsa o referanslarını , çenelerini tutup ÖSYM nin resmî sınav sonucunu beklemeyi de bilsinler. Ukalalığın alemi yok . O insanlar senin posta güvercinin değil , işine gelmeyen duyumu duyunca sataşacağın kişiler hiç değil.
Ben bir kaynağımdan 70 bandı bir kaynağımdan 72 küsür olarak bilgi aldım. Vermeyince vermiyor arkadaşım adamlar net bir puan boğazına mı sarılalım? Ya da verdiler ben söylemiyorum olabilir . Bana neyin hesabını sorup neyin lincini çekiyorsun bas git takılma forumda kendi içinde yaşa aldığın düşük puanın ezikliğini. Sınav 70 ile de kapasa 79 ile de kapasa duyumunu paylaşana kızacağınıza az daha çalışsaydınız 80 puan ile bekleseydiniz derler adama...
Bu sene ki kadar , iyi niyetli insanları suistimal eden bir başlık tayfası görmedim ben. Yazdıklarımla hiç alakası olmayan forum üyeleri kusuruma bakmasınlar lütfen ! Kalın sağlıcakla...
-
Sınav 75 küsür puanla kaparsa buraya kaynağımı açık ve net bir şekilde yazacağım umarım bu kadar yüksek kapatmaz zira bende liste dışı kalıyorum.