2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Troller şuan dinleniyor kafa dağıtıyor . Gece resmi gazete yayınlandığı an hafta başlar troller de işe başlar . Hafta sonu inandırıcı olmadığı için gizem yaratıyorlar.
-
@siyahadam mülakata kalmak ister misin beyazadam yarın açıklansın mı hıhıhı dur de dur de
-
Adamlar oraya KOCAMAN YAZMIŞ 18 KASIM diye hala daha beklenti içinde olan var garip gerçekten
-
@maer ya hu biz de biliyorum o tarihte açıklanacağını maksat heyecan olsun vakit geçsin kardeş
-
75 küsür neti olanlar rahat olsun.
-
@kafdağınınarkası 74 kurtarmaz mı hocam
-
Arkadaşlar yapmayın siz heyacan yaratalım derken bir çok kişinin açılan sınavlara hazırlanmasını engelliyorsunuz. Umutlandırıyor ve ya umutlarını tüketiyorsunuz. Vebali büyüktür. İnsanlar bir sene boyunca hazırlık yapıyor sınavlara emek sarfediyor. Hangi koşullarda hazırlandıklarından bi haber burda şöyle olabilir olacak demeyelim. Yazıktır. Kıymetli arkadaşlarımız duyum yazıyor Eywallah bende teşekkür ediyorum ama net olun olmayacaksanız da hiç yazmayın daha iyi. İnsanların gelecekleriyle oynuyorsunuz belki bunu hesabını vermek kolay olmayacak. Herkes sizin kadar duyum alabilecek kadar şanslı değil. Burda söylediklerinize bel bağlayan çok kişi var. Yapmayın insanları bu duruma sokmanıza hakkınız yok.
-
@alpkaim fazla çınlatmayin sonuçta tahmin
-
Hala sınavın duyumlar kadar düşük kapatacağını sanmıyorum inşallah doğrudur yanılan ben olurum
-
@beratkarahanlı kardeş ben heyecan olsun derken yanlış anlaşıldım sanırım benim bir duyumum yok herhangi bir şey de söylemedim açıklama tarihi konusunda duyumcu arkadaşlar erken açıklanacağı konusunda bir duyumu varsa söylesinler diye yazdım
-
@oguuzzz forumun eskilerinde ses seda yok hocam açıkçası bende işkilleniyorum
-
@beratkarahanlı ben buna da katılmıyorum kişinin hazırlandığı bir sınav varsa hazırlansın..Kimse çalışmayı bırakın gibi bir beyanda bulunmuyor..Eğer ismi cismi belli olmayan kesin olmayan ve burada paylaşılan bir bilgi ile sınava çalışmayı bırakıyorsa kendi hatasıdır.
-
@kaymakam1842 kardeşim ben sana cevap olsun diye yazmadım yanlış anlama. Genel olarak yazdım. Kolay değil çünkü.
-
@can-mavi @amirim @Antimülakat @Ömermuhtar nerelerdesiniz dostlar sizsiz tadı çıkmıyor forumun
-
@kaymakam1842 aslında herkes söyleyeceğini söyledi..Tahmini yaptı..Tartışmalı sorular üzerinde fikirlerini belirtti..Duyum varsa doğru veya yanlış bunları da aktardı..Top Ösym de
-
@beratkarahanlı çok haklısın kardeşim bu forumda canını dişine takmış nice zorluklarla bir şeyler yapan güzel insanlar bazen bende düşünüyorum o güzel insanları umutlandırarak ya da umutlarını kırarak bu günaha ortak oluyor muyuz diye forumda ilk yılımın verdiği acemilikten olsa gerek bilsende ya da güvensende söylememek gerekiyor
-
@oguuzzz son günlere yaklaşırken her sene şenlenirdi buralar ama bu sene çok sessiz hocam
-
Ösym’dekiler burada yazılanları okuyprlarsa çok eğleniyorlardır
-
@kaymakam1842 2018de belirsizlik vardı standart sapma var mı yok mu aynı şekilde duyum doğru çıkmıştı..2019 da onun etkisi oldu duyumlar benzer olunca cok fazla umut bağlandı hareket getirdi..2019 da hayal kırıklığı yaşanınca da bu sene herkes temkinli davranmaya başladı
-
71.75