2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Aslan-Reyiz senin düşüncelerin nedir dostum uzun zamandır yoksun
-
@kaymakam1842 vallahi dostum ben gelecek sene için çalışmalara yavaştan başlamayı planlıyorum.Bu sene için çok şey söylendi yazıldı, bu sınav için 73-76 aralığında diye yazmıştım sınav sonrası.Sınavın bir tık daha zor olduğunu düşünüyorum.Fakat geçen sene de 70 lere kadar düşer dediler, 76.25 gibi bir sürpriz yaşandı. Buraya 75 üstü olup yazmayan kişiler var çünkü bu sene de var onlar ama sayıları nedir,listeyi ne kadar etkiler kestirmek zor.Şuanda sağlam duyumcuları baz alırsak 71 lere kadar düştü, yığılmada 71-72 arasında gibi, ne olur ben de merak ediyorum açıkçası.İnş herkesi memnun edecek bir taban puan olur.Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Keynes, zor olan yeni fikirler ortaya koymak değil, eski fikirlerden kurtulmaktır diyor..
Lucas, yeni durum ve şartları(2020) mevcut (2019 verisi) yapı ile tahmin etmek anlamsız diyor..
Form üyeleri bir türlü düşük duyumları kabullenemiyor (70-71-72), yüksek tahminleri (yada duyumları) hazmedemiyor.Belli ki kim ne derse desin herkes ÖSYM'nin açıklamalarına odaklanmış (olması gereken en tutarlı davranışta şu zaman aralığında gerçekten bu gibi duruyor). ... -
Barajı geçip 400 e giremeyenlerin sınav sonucuna ne yazıyor ? Şimdiden kendimi alıştırayım. Geçen sene baraj altıydı direk "kazanamadınız" yazıyordu. Ekran kaydı almıştım. Ders çalışırken ona bakıp duruyordum.
-
@ilhannnn kontenjan nedeniyle mülakata çağırılmadınız
-
@suigeneris123 Eyvallah
-
kazandığımız zaman ne yazıyor dostlar
-
@kaymakam1842 içişleri Bakanlığı tarafından yapılacak mülakata katılmaya hak kazandınız. Mülakat tarihleri İçişleri Bakanlığı tarafından bildirilecektir.
Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve tarafınıza gönderilmeyecektir.
-
Geçen sene 8000 civarı gönderi var. Bu sene daha sonuçlar açıklanmadan 10.000 gönderiyi geçmiş başlık.
-
@müezza Fazlalığın hepsi arz şoku sorusundan kaynaklı. Malum 9999999 kere tartışıldığı için :)))
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
kazandığımız zaman ne yazıyor dostlar
İvedilikle referans bulunuz. Yoksa nanay canım nanay ağrıdı başım nanay çok içmişim nanay olur bizden söylemesi. Yazıyor kardeşim:)
-
@sessessc Bu yazıya hazır olun değerli hocam .
-
@geliruzmanı07 başlıktaki gönderi sayısı çok mu önemli arasira yazılıyor burada da dikkatimi çekti ne oluyor fazla olunca
-
@LioN Allah iyliğini versin kardeşim çok güldüm
-
Arkadaşlar yazmam gereken bir iki şey var. Öncelikle ben dahil kimseye umut bağlamayın. Ben anlamam trol dan felan ancak,
Kesinlik kazanan noktaları en baştan söyledim tekrarlayayim.
Duyum :- soru iptali yok
- baraj düşük forumda dillendirilenlere yakın. ( Ama yine de söylemeyeceğim net sayıyı.)
Tahmin : - Yarın açıklanacak ( aslında tahminden ziyade temennim )
-
@siyahadam yarın açıklanmaz hocam boşa beklentiye girmeyelim
-
@alpkaim heycanli oluyor
-
@siyahadam hocam cuma kulaklarınızı çınlattık Çok bekledik bide bazı arkadaşlar link olayına girdi ösym sayfası acıktı baktık durduk mesai bitimi bi sınır krizi geldi
-
@srsmn bunu okumak bile çok heyecanlı kalbimiz güm güm
-
Ahmet neredesin gel de ne zaman açıklanacağını söyle