2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@discotheque amin kardeşim insallah
-
@tyr61 Ayşe Tayar anneye Allah rahmetiyle muamele eylesin. Başın sağolsun dostum.
-
@tyr61 Başınız sağolsun hocam. Allah rahmet eylesin
-
@tyr61 başınız sağolsun, Allah mekanını cennete eylesin
-
@tyr61 basın sağolsun hocam Allah rahmet eylesin ins
-
@tyr61 başınız saolsun hocam mekanı cennet olsun
-
@tyr61 Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Rabbim kalanlara afiyet versin
-
@tyr61 Kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn muhterem annemizin mekanı cennet olsun kardeşim Allah sizlere sabırlar İhsan eylesin mülakat için şimdiden seni tebrik ederim
-
@tyr61 kardesim Allah rahmet eylesin yerini cennet eylesin .
-
@tyr61 Rabbim mekanını cennet eylesin , başınız sağolsun.
-
Allah rahmetiyle muamele etsin, yeri cennet olsun inşallah. @tyr61
-
@tyr61 Allah cenneti, cemali ile şereflendirsin, ruhuna rahmet olsun kardeşim
-
@tyr61 Allah gani gani rahmet eylesin hocam. Kaybetme ihtimalinden bile korktuğum acı çektiğim sınav için heyecanla beklerken, bu acınızla karşılaşmam beni utandırdı. Acınızı paylaşmak isterseniz bir mesaj kadar uzağınızdayım.
-
@tyr61 Allah rahmet eylesin annemizin mekanı cennet olsun inşallah.
-
@tyr61 Allah c.c rahmet eylesin inşAllah. Mekanı cennet olsun.
-
@tyr61 Allah rahmet eylesin teyzemizin mekanı cennet olsun inşallah dostum.
-
Selamun Aleykum Dostlar 18 gün varken başladik şafak saymaya. Aslinda çok şey yazılır bu başlığa , bu sürece .. Şükürler olsun bizi bugune kavuşturan Rabbime
Ya Allah Bismillah diyerek ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DİYORUZ
-
@tyr61 Kardeşim acını anlamak mümkün değil lâkin bilesin ki yüreğimizi dağladın bu gece. Rabbim senin gönlüne inşirah versin. Annen teyzemize şehitlik makamı bahşeylesin. İnşallah hakkında hayırlısı ise Kaymakam olup garibe gurabaya, fakire fukaraya hayırlı hizmetler yapmak nasip olur sana. Annenin ise amel defterini yaptığın hayırlı hizmetlerle doldurasin. Rabbim sizleri cennetinde buluştursun.
-
@Pisagor Aleyküm Selam kardeşim.
-
@tyr61 Kardeşim başın sağolsun. ALLAH rahmet eylesin. Peygamber Efendimiz (s.a.v) komşu eylesin merhumeyi. Sana ve ailene sabırlar diliyorum.