2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Mülakat konusunda kötümser olan eleştiren arkadaşlara birinci sıradan girdiğim mülakatlardan bile elenmiş biri olarak şunu söylemek isterim Allah nasip etmişse kimse sizi engelleyemez umulmadık şeyler vesile olur hayatta pek çok yaşanmış olayda ibret vardır Hz. Yusuf'u kuyudan kurtarıp Mısır'a vekil yapan Allah'a güvenin eğer size nasip değilse de ne yaparsanız yapın olmaz o zamanda Allah'ın takdir ettiğine gönlünüz razı olsun kimi rahatlıkla imtihan olur kimi kederle
-
ALLAHIM BEN İNANIYORUM Kİ;
SEN BENİM HAKKIMDA BİR İYİLİK, BİR HAYIR MURAD ETTİĞİNDE DÜNYA DÜŞMANIM OLSA YİNE DE O İYİLİĞİN BANA ULAŞMASINA MANİ OLAMAZ.
YİNE İNANIYORUM Kİ SEN BENİM HAKKIMDA BİR ZARAR MURAD ETTİĞİNDE TÜM DÜNYA DOSTUM OLSA O ZARARIN BANA ULAŞMASINA ENGEL OLAMAZ. -
-
@iktisat2020 bence de kpss şartı gelmeli ,ama getirmiyorlar.
-
@sessessc Troller bu sene kendilerini çok geliştirdi. Burda gerçek samimi duyum paylaşan hesapların duyumlarını harmanlayıp ortaya yeni bir duyum çıkarıyorlar. Ve onu öyle bir paylaşıyorlar ki kendileri bile inanıyor
-
Derin hayal kırıklılığı yaşamamak adına; ty duyumları teyit etmedi, duyumcular bu bir tahmindir lafını bırakmadı, geçen sene ty formunda oluşan listede 80 ve üzeri 35 36 kişi varken gerçekte 160 kişi sınavdan 80 ve üzeri almıştı bunları düşününce kendimizi kışa hazırlayalım diyorum yaz çıkarsa bahtımıza... Sonuçlar, vatanımıza ve milletimize şimdiden hayırlı olsun.
-
@Ömermuhtar geçen yıl bi istisna olamaz mı hocam ?
-
@hky elbette olabilir hocam lakin ya son istisna değilse kısmındayız
-
Bu gece gerçekten uyku yok!!! Taban puan kaç olur düşünmekten kafamda saç kalmadı
-
@Ömermuhtar hocam geçen seneyi bilmiyorum ama artık ty forumunu bilmeyen duymayan kaymakam adayı zaten 70i geçememiştir diyorum
-
Şunun şurasında 539 a ne kaldı ..
-
@iktisat2020 Hahaha. Hocam kötümserdim şimdi umudum dahi kalmadı.
-
@Daywalkerss hocam bu gidişle 550 olur
-
@Kymkm109 bencede olur kardeşim,hepimiz gerginiz puanımız iyi olsa da gerginiz kötü olsa da gerginiz mecbur buraya yazıyoruz
-
@Ömermuhtar ama kaçırdığınız bir nokta geçen sene kendileri giremese de yüksek yapan arkadaşların arkadaşları eklemeye çalıştılar listeye ki yanılmıyorsam iptaller olmasa, listede yakın bir ortalama yakalanmıştı
Ama tabi bunları düşünmeye de gerek yok artık umarım yarın çoğu arkadaşımızın yüzünü güldüren bir baraj puanı olur , şimdiden mülakata kalan 400 kişiyi tebrik ederim
-
@paretowilfredo @Asımın-nesli @KaymakamAdaylıgı @miAzim @Korumaamiri başta olmak üzere halis niyetle duyduğunu aktaracak varsa buyursun zira bu başlığın son demleri...
-
Ölümlü dünya yı izleyenler biir. Şöyle söyleyeyim 540-545 arası hava bozar yağmur başlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
-
@Kymkm109 550 demiştim
-
@dervisoglu ya hocam 76.25 neyiniz var daha neyin streesi bu Allah aşkına
-
Beyler şimdi yayın akışını veriyorum.
Atv de eşkiya var onu izlicez iyi akıyor 11e kadar sürüyor zaten. 11 den sonrada Baskonia Fenerbahce beko maçı beinsport habrrde ücretsiz yayinlanacak onu izlicez oda takribi 12 buçuk gibi biticek, sonra buraya giricez iki goy goy sonra yaticaz, sabah 8de kalkip dükkani açıp hep birlikte hayırlı sonucları beklicez. başka türlü bu gece zaman geçmez