2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
2017 mülakat sonucu kazananların listesinde 2. Veya 3. Şahsa bir bakınız . Soyad dikkat çekici . Kim olduğunu olayını da hikayesini de bildiğim için . Adalet vs olduğuna kesinlikle inanmıyorum . Allah herkesin özellikle mülakat sürecinde Yardımcısı olsun
-
Uzun bir sürecin sonuna geldik.Zaman bir şekilde geçiyor.Her mesleğin kendine özgü karakteri var ama bu meslek başka..Bir kere içinde uçsuz bucaksız insan sevgisi olmayan,hayvan sevgisi olmayan, doğanın bize bahşettiğini algılamayan,kısaca yaratılan herşeye sevgi ve merhametle yaklaşamayan insanın yapacağı iş değil.Mevkinin kendisini yücelteceğini düşünen değil,içindeki tevazuyu ortaya çıkaracağını düşünen kişileri ister bu meslek.Gerektiğinde yolda kalana yol olan,çölde kalana su olacak.
Kimilerimizin çocukluk hayali,kimilerimizin kaderi,kimilerimizin yemini bu meslek.
Ben kendi hayatıma bakıyorum da bütün olmayışların sebebi bu meslek.kaderim,rüyalarım adım adım taşındım resmen buraya.yıllarca çalışıp hiçbir yazılı sınavı geçemedim kpss dahil.atanacak bir puan alamadım biliyorum biryere atansam vazgeçecem bu sevdadan.Kabullenicem gerçekleşmeyen bir hayal olarak koycam heybeme.Ama yok hiçbir sınavı kazanamıyorum yaşta ilerliyor sebebini anlayamıyorum ama bir hayr arıyorum hep.ve en son bütün yenilgileri bir tarafa koyup bir yıl önce başladım kaymakamlık sınavı için çalışmaya.şimdi bu sınavda belki de son yılların en zor sınavında hatta,benim gibi adeta bu dünyaya girdiği her iş sınavını kaybetmek için gelen biri 79 netle mülakat bekliyor.
Kısaca herkes bu dünyada nasibi neyse onu yaşıyor.Allah kimseyi nasibi olmayanla yormasın herkes çok geç olmadan kavuşsun inşallah.
-
@Antimülakat Son zamanlarda duyduğum en boş laflardan biri.
-
@ipekkbillgin kpss saat kaçta açıklanmıştı ?
-
@Antimülakat duyum eksikliği hususunu kimsenin içerden bilgi alacak gücü olmaması şeklinde yorumlamak çok iyimser bir bakış açısının ürünü olur hocam.
-
@ryu753 8:15 hocam
-
@ipekkbillgin sabah erkenden herkesi ayağa dikecek bu yorum :))
-
@geliruzmanı07 görmeseydim keşke
-
Çok şükür bugün bir iki trolcülük girişimi haricinde iyi geçti . Inşallah yarın çok güzel neticelerle karşılaşırız. Sabah erkenden bu iş biter
-
@ipekkbillgin Tr saati ile mi hocam ? Bir de sabah 8 mi akşam mi ?
-
bu sınav çok babayiğitleri devirdi, çok cevherleri bir günde yaşlandırdı, bu sınavın hakkını verenlere selam olsun. ancak şunu tekrar etmekte fayda var 400 dolmaz bu benim tahminim. salt tahmin değil tecrübe ve gözlemle birlikte ortaya çıktı. son kez yazmakta fayda gördüm.
-
@lallanaa sabah hocam
-
@musavirim inşallah dediğiniz gibi olur. Bakalım, merak içinde bekliyorum.
-
@lallanaa troller yüzünden gerçekleri ayıramıyoruz, hangi duyumlar gerçek hangisi yalan yarın çıkcak
-
@geliruzmanı07 Aksama kadar beklemekten iyidir
-
@musavirim hocam bi kaç defa gördüm yorumunuzu da sizinle aynı fikirde olduğumu belirtmek istedim. Sınavdan çıkınca 80 alırım dedim sorular açıklandı ve 72,25 e kadar geriledim. Forumun ilk günlerdeki sessizliğini de yaşadığım şokun diğer dostlarımız tarafından deneyimlenmesine bağlıyorum. Ha şimdi zaman geçti yanlış yaptığım yanlış tercih ettiğim doğrusunu çok rahat yapabileceğim soruları yapamadığım için kendi kendime hayıflanıyorum ve her düşündüğüm de sınav bana daha da kolay geliyor. Geçen yıl 22 net yaptığım gk gy de bu yıl 17 ye bi ben mi düştüm diye de kendi kendime kızıyorum. Hülasa etmek gerekirse ben hala 69,75 tahminimde beklentimde ısrarcıyım ama belki benim sınavdan sonra çok rahat yapabileceğim doğruları diğer arkadaşlar yapmıştır onlarada saygı duyarım Allah herkese en hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.
-
Duyumcu arkadaşlar içinde iki kelam etmek istiyorum. Öncelikle iyi niyetli olanların hepsine teşekkür ediyorum doğrudur yanlıştır gerçekten mühim değil en azından 1 ay boyunca heyecanımızı hissiyatımızı diri tuttular buda bence çok değerli yeri geldi yeise kapıldım düşük bekleyenler düşük duyum alanlar moralimi yükseltti yeri geldi havaya girdim yüksek duyumcular veya bekleyenler ayağımı yere bastırdı nihai olarak 1 ay bu arkadaşlar vesilesiyle canım sıkıldıkça forum bi nevi can simidim oldu benden yana hepsine hakkım helal olsun velevki 75+ kapatsın hiç mühim değil burda 1 ay boyunca öyle veya böyle kader ortaklığı yaptığım tanımadan sevdiğim herkese de en iyi dileklerimi Allahtan niyaz ediyorum inş dünyada ve ahirette kazananlardan olursunuz..
-
@Antimülakat hocam ciddi ciddi buna inanıyormusun
-
Şu sınav sonuç ilanı grupta ne çok polemik oldu.
Elbet açıklanacak bir gün.
Ama maş var herkesin Bakanlık da tanıdığı olmayan , duyumu olmayanda nerdeyse kim yok :)) -
@Antimülakat ya hocam yanlış anlamayın ama buraya takılmayıpta bissürü tanıdığı olan adamlar var bakana ulaşabilecek kadar abartmıyorum bunu siz halan şeffaf diyorsunuz inanın sadece şunu söyliyeyim size sınavı kazanmak yetmiyor tanıdığım biri var açık uçlu sisteminden beridir sınavı kazanıyor ama mülakatı geçemiyor adam bıraktı sınava girmeyi yani demek istediğim adamı olmayan tanıdığı olmayan sadece sınavı kazanıp sevinci yaşıyor gerisi hüsran