2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@laissezpasser önsezi
-
@kofik45 Kalp gözün açıkmış kardeşim bu nece bir önsezidir :))
-
@Antimülakat ya hocam sırf 540 sayfa olsun diye adam sana çalışıyor sen BANlıyorsun :))
-
@kofik44 hayal et
-
@Pisagor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
550 de görüşmek üzere..
Şunu şuraya bırakayım.. Bu tutarsa sinavda da salladiklarim tutmuştur demek .
-
Gece aciklanabilirmi arkadaslar
-
@Pisagor totem diyorsun
-
@geliruzmanı07 gün daha yeni başladı yarına kadar daha neler görülür burada? Sıkı durun diyorum!
-
@AhmetDenizzz gelip noktayı koy artık şunun şurasında açıklanmasına saatler kaldı.
-
Birleri çıkıyor şunla kapattı duyum var diyor birileri çıkıp bakanlık bile bilemez ösym den böyle bilgi çıkmaz diyor ve geçmek bilmeyen saatler içinde tükenmişçesine bekleyiş allah herkese sabır versin. Yarın sabah saat 10 civarı buralar yangın yerine dönecek ama şu bir gerçek bu sınav çok ses getirdi özellikle muallakta kalan sorularla soru iptali olmayacak gibi ama bu sefer iptal edilmesi gereken sorular olması gerektiğini savunanlar mahkemeye gidicek ve sonunda herkesin kafasında tek bir gerçek belirecek ÖSYM bu sene bu işi malesef beklenen şekilde gerçekleştiremedi
-
Yanlış anlamayın ama buraya yazı yazmak için sınavın açıklanacağı günü neden seçtiniz?
-
@soruuitiraz sanki önceki senelerde becerebildi...
-
Su donemi 71.25'le degil de 77.25 le falan gecirmek vardi oof of, gelmeyecegini bile bile bekliyorum gemiyi️
-
Saat kaçta açıklanacak, duyum alan var mı?
-
@Mülki-Amir Inşallah kpss gibi sabah sekiz sularında açıklanır. Herkesin emeğinin karşılığını alması dileğiyle..
-
@Mülki-Amir sabah 09 ile 17.00 arasında diye duydum
-
@birdlyys hocam liste de gider, siz sonuçları görüne kadar bakanlık araştırma da yapar yok öle Bi dünya...
-
Şunları ifade edeyim; Bana sorarsanız çok hakkaniyetli bir mülakat süreci olacak. Kimse içerden bilgi alacak güçte değil. Geçtiğimiz yıllarda çok sağlam gücü olanlar olan bitenleri bir şekilde haber alıyordu. Bu yıla baktığımızda kendi içinde çelişen duyumlardan ibaret bir süreç yaşandı yani kimsenin sanıldığı kadar büyük büyük referansı yok görünüyor. Tabi şimdi diyeceksiniz ki hocam yapma etme mülakatta kimler kimlere ulaşır? Elbette ulaşanlar olacaktır ama ben bu yıl ki süreçte gördüğüm ve anladığım kadarıyla daha şeffaf bir mülakat süreci bizleri bekliyor olacak.
-
ÖSYM bence sonucu açıklamayı unuttu. Yarın arayıp hatırlatmak gerek.
-
@Antimülakat üstad senin ki bir temenni mi yoksa hakikat mi bu ülkede bu dediklerine inanmıyorum da