2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Ne oluyor kardeşim bu ne tantana. ÖSYM
-
herhalde gelmez bu saatten sonra. hiç uyuyamadım gece en azından biraz uyuyayım
-
Başlık son gecesine girdi , yine bir başlık 1 yılın ardından miladını dolduracak... Allah en çok hakeden 400 kişiye nasip etsin inşallah...
-
Yarın görüşmek üzere arkadaşlar
-
Gelmedi değil mi neyse arkadaşlar yarın elbet bizim,elbet bizimdir! Gün doğmuş ,gün batmış ,ebed bizimdir.
-
@can-mavi kaç başlık kapattık dostum... Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah. Emeklerimiz zayi olmaz inşallah.
Bu son sınav başlığın olsun inşallah... -
@hakimikaymakam aynen öyle dostum, birini kapattık diğerini açtık, inşallah bu sefer sonuca ulaşır, nasip...
-
Ösym için gelsin ;
https://m.youtube.com/watch?v=EsZTne6WEQE&vl=fr
Bir gün daha yaşandı ve bitti
Küçük sevinçleri ve küçük kederleri ile
Herhangi bir gündü çok önemli değildi
Seni düşündüğüm birkaç andan başkaBilirim herkes payına düşeni yaşar
Ve her yeni günde değişir hep birşeyler
Sen de kendi payından bir hatıra seç
Ne olur o ben olayım, beni unutma -
Hocaa bitir artık hocaaa... vallaha çok geçti...
Yılmaz Vural -
@soruuitiraz hocam sınırdayım. Millet sıralamadaki beklentisini yazınca bende 399 yazacaktım yanlışlıkla 1 oldu anlam veremedim
-
O değilde malum site baltayı taşa vurdu sırf haber yaptılar diye açıklamadılar :)))
-
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin iyisiyle kötüsüyle bu sürecin sonunda, yeni bir sürecin başındayız yarın herşey belli olacak bu forumdaki herkesin emek verdiğine eminim benim için çok zor bir yıl oldu çok emek verdim inşallah herkes emeğinin karşılığını görür....
-
@geliruzmanı07 malumlar .net fena uçuyordu biz haberi yaparız onlar açıklar diye. Ne oldu diye sormak gerek şimdi? Üstüne üstlük yarın biz haber yaptık sonuçlar açıklandı derlerse şaşırmam. Adamlar her şeyden pay çıkarıyor.
-
Yav biri yalandan da olsa açıklandı yazsa da anlık kalp krizi geçirsek
-
@Schumpeterr vallahi yazacaktım büyük harflerle acıdım forumdaşlara vazgeçtim
-
@Schumpeterr sayfa sayın demiştim. Hala aynı noktadayım 544e kadar zor görüyorum. Yaklaşık 300 yorum sonra görüşürüz.
-
@Schumpeterr açıklandı
-
@kofik44 büyük harfle yazaydın hocam ya :))
-
@kofik44 Asidi kaçınca olmuyor kardeşim.
-
@kofik44 evet sen gerçekten kofiksin. şu aptalı yasaklayacak yiğitler aranıyor