2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor o nasil bir hızdır hocam anayasa idare ve insan haklari tum mevzuati 1 gunde tekrar etmek zor iş gercekten
-
@Pisagor yerel özerklik sorusunu yapmıştır o zaman :))
-
@sbui61 freni olmayan porsche hocam:)) neyse maçıma döneyim ben
-
Ben Ankara kırk konaklar Anadolu lisesinde girdim sınava , çıkışta bir adayın yanında ki 5,6 kişiye ahkam kesişi geldi aklıma. “arkadaşlar o KADÜK sorusu iptal olacak , öyle saçma şey mi olur diye sonra yanında ki birisi de sınav çok kolaydı ya felan dedi” bende içimden Allah sayınızı artırsın inş dedim , çok fazla kulak asamadım hızlı hızlı gideyim bir an önce evime de , ÖSYM soru cevap açıklayana kadar sorularla ilgili yorumlar duymayayım kafam karışmasın istedim
O arkadaş forumu okuyorsa puan beklentisini çok merak ediyorum sınırları yüzde yüz belli olan anayasa hukuku gibi bir bölümün sorularına bakarak , kaymakamlık sınavını değerlendirmesinin yanlış olduğunu görmüştür umarım.
-
@KAMUCU-1 Ben de orada girdim hocam sıraları çok kötüydü ayrıca sınavdan çıktım kesin olmadı gözüyle bakarken forum tekrardan döndürdü beni hayata
-
Süreçten beri ilk defa heyecanlandım bugün sanırım hayatımda da 2-3 tür böyle heyecanlanmam Allah senelerdir bu yola baş koyan dostlara sabır versin ..
-
- Yerimizi alalim
-
@müezza Üstad oturduğumuz yerler plastikti ve sıralar küçüktü , ÖSYM sınavlardan aldığı paraları gözetmenlere veyahut kağıt küreğe harcadıktan sonra okullara yardım olarak verse de , 1.80 bir adam olarak lise 1. Sınıf boyutunda ki tekli sıralara oturmasa keşke
-
@KAMUCU-1 Gaziantep üni yabancı diller yüksekokulunda girdim ordada sıralar ve lavabo çok kötüydü.
-
@condorcet hocam netiniz kaç
-
bence bu sınav sadece ünilerde yapılabilir giren sayısı az çünkü
-
@srsmn Ben de orda girdim kardeş sıralar çok küçüktü. Bir de sınavdan önce birisi vardı. Çok konuştu başımı agritti.
-
Link 96 da mı açıldı var mıydı?
-
@Bozkırlı1 az önce baktım yoktu
-
@Bozkırlı1 yoktu
-
Açıkla artık insafsız Ösym ağaç olup kök saldık bekleye bekleye.
-
96 nolu link açılınca 5 dakikadır herkes ösym sitesinde f5 ile meşgul
-
@can-mavi koptu f-5 kardeşim attım az evvel
-
Son 1 saat
-
@dervisoglu 1 saat sonra belli olur her şey hayırlısı bakalım ️