2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@suigeneris123 Hocam nedense bende pek gerginlik kalmadı artık.
-
İyi ki biri çıkıp açıklandı gibi saçma sapan espri yapmıyor .
-
Gerginliğinizi atın arkadaslar ben de sinirdayim ama bu saatten sonra yapacak hiç bir şeyimiz kalmadı. Sabretmek ten başka
-
Bakmayin formun sessizliğine , şuan herkes dakikada bir sayfayi yeniliyor mesajlari okuyor
-
Şu saate kadar foruma bakmayacağım diyorum. Dediğim saate kadar en az 3 kez kendimi burada buluyorum.
-
twitter'dan ösym bildirimlerini açın
-
@müezza İlk Twitter a mi düşüyor
-
@dervisoglu Duyurular eşanlı olarak paylaşılıyor twitterda hocam direkt bildirim olarak alırsınız kaymakamlık sınav sonuçları diye
-
@Arbak-Refik-Dal hocam link sayısında değişim var mı ?
-
@Schumpeterr 94-95 açık hocam
-
1 soru sadece, onu sildiysem 70.75te kalıyor silmediysem 71.75 oluyor. Bu iğrenç bir bekleyiş. Gergin bir bekleyiş. Allah bir daha göstermesin. Mülakatı kazanırsam buradan 3 arkadaşımı şu balgattaki ciğerci apoya götüreceğim bir kere gitmiştim Ankaraya geldiğimde güzel yer
-
@Arbak-Refik-Dal zaman geçmez oldu bugün bitse bir an önce.
-
@Schumpeterr hocam ömür tükenirken şurda saatlerin geçmeyişini açıklayan bir teori olmalı zaman kavramı bu kadar göreceli olmamıştır hiç
-
@müezza valla üstad ben de 73,75 netle 232. olduğumu görmüştüm rüyamda bakalım ne olacak
-
stresten ateşi çıkan falan oldu mu :))
-
Vakit geçmiyor diyenlere film tavsiyesi vereyim izlemeyen varsa ''Pre-destination''
-
@Schumpeterr bakalım hocam ben sınava girmeden görmüştüm 298'i zaten tutarsa secdeye kapanırım sanırım
-
@müezza hakkımızda hayırlısı olsun üstad.
-
@Schumpeterr amin kardeşim bilmukabele
-
@Yunus1059 gelmez bugün