@Oğuz-Kağan Kesinlikle aynı fikirdeyim 1-2 ayda tüketilebilecek bir şehir değil. Ayrıca doğma büyüme İstanbullu biri olarak söylüyorum kira haricinde hayat pahalılığı da söz konusu değil neden bu kadar abartılıyor anlamadım. Herkes zengin, lüks bir hayat sürmüyor ki burada
laissezpasser
@laissezpasser
laissezpasser tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@davidhume77 84 puanlı adam için bile risk konuşuluyor cidden komik ya bu adamlar yazmasın da kim yazsın acaba büyükşehirleri merak ediyorum?
-
Her şeye rağmen İstanbul diğer şehirler ile kıyaslanamayacak kadar özeldir bence
-
@idealistbiri 2 Aralıkta belli olacak diye biliyorum ben ama keşke daha erken açıklasalardı
-
@ilginserhat Bu konuda tartışılacak çok bir şey yok ki. Sınav konuları zaten belli daha çok çalışan kazanacak işte
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@ryu753 Gerçekten çok kıymetli tavsiyeler hocam teşekkür ederiz. Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise karşınıza o çıkar
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@kofik45 duyum mu bu yoksa sizin tahmininiz mi
laissezpasser tarafından gönderilen son iletiler
-
@ilginserhat Bu konuda tartışılacak çok bir şey yok ki. Sınav konuları zaten belli daha çok çalışan kazanacak işte
-
@ryu753 Gerçekten çok kıymetli tavsiyeler hocam teşekkür ederiz. Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise karşınıza o çıkar
-
@fatos Hadi ben memleketim diye yazdım da bu insanlara ne oldu böyle vallahi şaşırtıcı
-
Ardahan neymiş böyle yav herkesin dilinde
-
@idealistbiri 2 Aralıkta belli olacak diye biliyorum ben ama keşke daha erken açıklasalardı
-
@MiraKar Ben kaldırılmayacak dediğini hatırlıyorum sanki
-
@Keynesin-Faizi Benim de memleketim Ardahan Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@bybredd Yani tek tercih olsa belki risk derim ama 5 tercihin olduğu bir sistemde 84 puan için ''bu puan riskli kardeş en iyisi 5 tane doğu ili yaz'' demek pek iyi niyetli bir yaklaşım gibi gelmedi bana. En güzeli nerede çalışmak istiyorsan orayı yazmak gerisi artık şansımıza kalmış burada ne yazsak boş
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@kofik45 duyum mu bu yoksa sizin tahmininiz mi