2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@gardaş aynen dedigin gibi kardesim
-
Dolayısıyla cevap yazarın kendi çocukluğuyla alakalı müzik sozlerinden falan gibi bir şeydi
-
@gardaş alakasi yok cocuklukla net olgunlukla olan sk dogruydu
-
@kürşadd cevaplar aciklaninca goruruz bosuna tartismayalm simdi.
-
@kürşadd katılıyorum..
-
@kürşadd ya hocam Allah'ını seversen tamam ya seninki doğru olsun ama yüzde yüz yanlış. Burada yanlış olan cevabı direterek napmaya çalışıyorsunuz. Burda olmuş bitmiş bir sınav için direterek netlerinizi arttiramazsiniz
-
Ben bu kaymakamlik snavinda her bolumden patlayabilirim ama turkceden asla.max 1 yanlsim cikar her sene boyle
-
@gardaş diretmiyorum sorular aciklanncada burda olurum ben hocam
-
@gardaş kardeşim insanlar fikirlerini paylaşıyor ki sizde öyle yapıyorsunuz.Zaten sorular açıklanacak heyecan yapmaya gerek yok.:)
-
@kürşadd hocam 17 yaşında bir cocuk 30 yaşında aynı müziği dinlediğinde 17 yaşında o müzikten aldığı tadı alıyorsa olgunlaştığı için midir yoksa tam tersi midir? Ben mantığınizi anlayamadım. Eğer cevap olgunlaştığı için o çocuk olgunlaşmıştir ve 17 yaşındaki hislerine kapilmaz
-
@NikolayRomanov heyecan yapmıyorum hocam
-
30 yaşında DA diyordu metinde. Yani 17de aynı tadı almış 30da da alıyor. Bu nedenden dolayı zenginlik olan şıkkı işaretledim ben de. Ama bir taraftan da olgunluk ve yetkinlik birbiriyle uyuşuyor. Sırf da yı ayrı yazdığı ve hem 17de hem 30da aynı şeyi hissettiği için böyle yaptım
-
Su ceva babil diyenler icin geliyor sorunun kokunde bir dili konsmak icin tercih etmek o dilin cok konusulmasindan dolayi olmayabilir kulturel sosyal politik vs vs sebepler olur diyordu kirgiz eleman ise daha cok konusuldugu icin kitabini rusca yaziyoyrdu
-
@kürşadd hocam eyvallah Türkçeniz iyi olabilir. Ama sizin Türkçe netleriniz iyi geliyor diye burada soru tartışamayacak mıyız anlamadım
-
@discotheque evet bende her yasta farklı tat katar gibi bir şık vardı onu yaptım en çok uyan oydu
-
@gardaş ya su an en iyisi bosvermek:) ben olgulasmayla ilgili birsey okumadim turkcede
-
@pabloescobarr ben kimseye tartsmayin demedim hocam tabikide herkes fikrini soylesin
-
@discotheque hocam onu Kürşad kardeşimize söyleyin:)
-
@kürşadd hocam bosverin turkce disi netler nasil onu deyin
-
@discotheque Sizin nasıl hocam piyasadaki dolaşan hakim cevaplara göre?