2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sessessc yalnız 1 mi demişler hocam
-
@pabloescobarr herkes 1 2 diyor.
-
MARSHALLA YARDIMLARIYLA İLGİLİ BİR KAYNAKTAN ŞÖYLE BİR METNE ULAŞTIM.
..Savaş sonrası yok olan Avrupa ekonomisi ve savaş öncesinde Avrupa’yı
terk eden sermayenin tekrar yok olan bu yapıyı inşa etmeye çalışmasıyla son derece
paralellik gösterir. Başta Avrupa olmak üzere yıkılan Dünyanın yeniden imarı gibi ulvi
(!) bir söylemle gerçekleştirilen Amerikan kredileri ve hibeleri 1946-1954 yılları
arasında toplam 51 milyar dolarlık bir para transferinin gerçekleşmesini sağlamıştır.
Bu parasal yapının kontrolü için Dünya Bankası(IBRD) ve Uluslararası Para Fonu
(IMF) oluşturulmuş, böylece finansman ve üretim ilişkileri kontrol altına alınmaya
çalışılmıştır...sAYFA 49'DA [bağlantı metni](link url)
-
@MEVZUN burada hoca bile fazlaca kullanılmadığı için demiş gelir yöntemine.
Fazlaca kullanılmayan ne varsa FAZLACA sormuşlar
Fazlaca saçmalamışlar. Kendim yapamadım diye demiyorum kazanan kaybeden tamamen şansa kaldı. Böyle kötü sınav olmaz. Zor sınav ayrı şey, kötü sınav ayrı şey. Bu berbat bi sınav. -
@cevatcobanli444 kesinlikle katılıyorum nerde kıyıda köşede kalmış şey varsa onu sormuşlar.hakkımızda hayırlısı diyeceğiz yine
-
@Mckr213 Cevap dünya bankası mı olacak diyorsunuz
-
@Mckr213 hocam şıklar da sanki uluslar arası para fonu da vardı ama
-
@ESE0303 evet hep öyle oluyor son söz ösym de
-
@ESE0303 umutlanin arkadaslar bu sınavda 400 kisilik kontenjan dolarsa dahada umutlanin gelecegimiz adina.ama ben ihtimal vermiyorum dolmayacak.
-
Beb de dünya bankası yaptım ama soru kökünde eski ismini sorduğu için adı değişen sadece oeec vardı bence cevap o imf ve dünya bankası olması çok zor
-
Ben geçen sene 86 puan ile 14. oldum. Bu sene o 80 i geçmem imkansız gibi gözüküyor. Diğer arkadaşlardan ve bazı hocalardan duyumun 72-73 bandının öngörüldüğü. Bakalım ne olacak
-
@kalemcanavarı şıklarda sadece maliye politikasi öncülünü içeren şık yoktu diye hatırlıyorum
-
@Mckr213 Ben Dünya Bankası yaptım.. Ama tabi o soru şuan muallakta.
-
@G4Z1 kamu harcamalarının azaltılması vardı 2. Öncülde gerekli açıklamayı Twitter hesabından yapmış bende yanlış yaptım
-
@Yunus1059 hocam turkcede gise sayisimi olacakti
-
Dusuncenin akisini bozmaktadir 4 muydu
-
@profesör16 3. Cümle olmalıydı diye hatırlıyorum
-
@profesör16 gişe değil yönetmen yorumu yaptım ben o sorudan eminin cunku olduğu gibi aktarmak vardı cümlenin basinda
-
Hocam gise sayisimiydi bosluk doldurma
-
Türkçe'nin en zor sorusu bence dillerin yaşatılması için olan soruydu