2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 iyi sallıyosun ama ben senin kamu kurumunda çalışmadığını anlıyorum bu söyleminle. açıköğretimli hem müfettiş hem kaymakam hem raportör hem iç denetçi kamu görevlisi mevcut. Şimdi burda sana isim yazamam araştırırsan bulursun. Lütfen tartışmayalım.
-
@aykuthan bana 1 tane aöf kaymakam gösterebilir misiniz? Tabii ki isim veremezsiniz çünkü yok diğer meslekleri bilmediğim için bir şey diyemem. Size de tavsiyem bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında daha temkinli yaklaşın.
-
Forumda AÖF mezunu mülakattan elenen
çok arkadaş var hatta geleneksel başlıkları da var forumda.Her sınav sonrası oraya yazıyorlar :))
-
@Keynesin-Faizi baktım o gruptada yazmışsın hatta gülmüşsün. çoluk çocuk kaynıyor bu forumlar sevmiyorum o yüzden evden interneti olan yazıyor. mesela sen! bende buraya yazıyorum bu sene en az 10 AÖF lü arkadaşımız kayamakam olacak İNŞA ALLAH. bunu burda tutun konuşuruz. şimdi ders çalışma zamanı
-
@aykuthan hakkınızda hayırlısı hocam kolay gelsin
-
@aykuthan hepsi bir yana aöf mezunu raportör bir yana. işte buna inanmam. ufolar beni kaçırdılar, marsta piknik yaptık desen inanırım ama buna inanmam
-
Arkadaşlar, herkese kolay gelsin. Mevzuattan çalıştığım ve onlar da yenilenmedigi için zorlanıyorum. Özellikle de hangi durumlarda cevre ve şehircilik hangi durumlarda ic işleri bakaninin görevi var anlayamiyorum. Tüm kararlarda halen ic isleri yazıyor mevzuatta. Bu ayrımı nasil yapabilirim?
-
Yiğit Yılmaz Kaim makam Deneme -4
https://s7.dosya.tc/server17/fmgtf3/Yigit_Yilmaz_Kaim_Makam_Deneme_4__1_.pdf.html
-
Adam mühendislik lisans mezunu olucak AÖF işletme okuyacak he sonra ben kaymakam olacam.
Elerler kamil hepinizi elerler -
@2020son_
belediye ve büyükşehir belediye için çevre ve şehircilik, il özel idaresi ve köy için içişleri şeklinde kodlayabilirsiniz hocam. 2018 de değişti çoğu. belediyelerdeki içişleri görevleri çvşb ye aktarıldı. -
@aykuthan
en az 10 aöf çok iddialı olmuş hocam. gerçekten öyle olursa da farklı şeyler konuşulur -
@KamuAdayı çok sağolasın kardeşim
-
@merasim34 maalesef bu imkan verildiği için zaten herkes alanında istihdam edilmiyor. Hep söylüyorum bir-iki istisnası dışında AÖF zarardan başka bir şey değil.
-
Bakan yardımcısı aöf mezunlarını almıyoruz dedi .burda gelmiş 10 tane alınacak diyo .cb nin talimatı var da bir sen mi biliyorsun bunu .
-
@2020son_ hocam nasıl yenilenmedi mahalli idareler kanunlarını indirin mevzuat gov tr den en son güncel hali orda
-
@merasim34 adam gidip orgun egitim okuyacak sonra snavı kazanamayacak sonra gelip sınavı kazanms aöfluye kamil diyecek .sizce kamil kim ?
-
O sınavı hiç AÖF'de okumayan birisi bile 2-3 yıl ciddi çalışma ile yapabilir.
Aöf'de nasıl geçildiğini az çok biliyoruz.Ayrıca herşey sınav değil ben Mekteb-i Mülkiye mezunuyum , okulumu araştırıp nasıl eğitim verildiğini ve hangi mesleğe yönelik kurulduğunu öğrenirseniz anlarsınız ne demek istediğimi.
-
@Keynesin-Faizi istersen dunyann en iyi okulundan egitim al burda gelip kamil diyecek kadar uslubunu bozabiliyorsan aldigin egitim coptur.
-
@Keynesin-Faizi suan mektebi mulkiyede aof oldu oda ayri bir tartisma konusu:))
-
@kürşadd
Hocam ben üslubumu bozmadım kamil mi neyse onu ben yazmadım.Kısır döngü tartışması bu kimseye faydası olmaz sınava odaklanım biz en iyisi