2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sessessc evet.
-
Musul bana göre sovyet rusya acısından dolaylı bir problemdi soru bize doğrudan olanı soruyordu lozanda rusyanın sadece boğazlar görüşmelerine katıldığını biliyoruz bu nedenle doğrudan diyebileceğimiz sık bogazlardır diye düşünüyorum herkes emek veriyor karşılığını almak istiyor rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
-
@Legendary1 benim sınava gutmekte ki tek amacim 1.olabilmekti onun disindaki tum sonuclarda beni eleyecekler mulakatta.torpilim yok.
-
@suigeneris123 evet hocam olabilir.
Bir bilgiye daha ulaştım. Milletler cemiyeti 16 aralık 1925 de musul kararını açıklamış. 17 aralıkta Türkiye SSCB dostluk anlaşması imzalamış. Altta linkte musul meselesi sebebiyle sovyet ilişkilerimiz yer alıyor.
Sayfa 298-299
Türkiyat Araştırmaları Dergisi 1920'li yıllarda Türk-Sovyet İlişkileri
-
@azy boğazlar olduğundan emindim şimdi tereddütteyim her iki cevap ta olabilir bilgilendirdigin için teşekkürler hocam
-
ÖSYM açıkla artık
-
@sessessc sorular bugün mü açıklanıyor
-
@abdulaziz hocam belli olmuo malesef bu hafta kesin de
-
@pabloescobarr yapma ya
-
İktisattaki para fiskal sorusunu ne yaptınız?
-
@pabloescobarr 1 2 diyorlar cevaba para ve maliye
-
@pabloescobarr murat güzelli bana göre sadece kamu harcamaları diyor
-
Ben de sadece para yaptım:/
-
@pabloescobarr hocam öle yazmışlar genelde bnde emin deglm sorudan ve iktisat sorularını yüksel bilgili yada diger hocalara çözdüren varsa söylesin
-
Tr ekonomisindeki Marshall yardımları ile ilgili olan soru hakkında net bir cevaba ulaşan var mıdır
-
Arkadaşlar baraj tahmininiz var mı
-
@azy Öncelikle herkese geçmiş olsun sınava covidli girenlerdenim..Yukarıdakile göre bazılarına katılmamakla beraber Türkçe soruları hariç 12 yanlış 6 da boş var.. Sınav gerçekten ciddi derece de zorlayıcı idi.Anayasa hariç diğerleri zorladı.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
-
@menekşe 70-71-72
-
@kürşadd Düşüncelerinde yalnız değilsin dostum aynı şekilde....
-
-Herkes bir sey demeye basladi yine
-Tarih yine tekerrur edecek gibi
-Öldük bittik'ler, kaba olacak ama osym icimizden gecti demeler her mecrada havada uçuşuyo
-70-75 araliginda kaldigini dusunen(sorular aciklaninca daha da belirginlesir) arkadaslar(ben dahil) fazla umutlanmasinlar