2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sessessc nasıl oluyor hocam o
-
@can-mavi 2018 e baktığımda herkesin puanı katılmış listeye öyle bir ortalama alınmış ve doğru çıkmış bence dediğiniz gibi ayrı ayrı yapmak yerine herkesin puanı alınmalı
-
@ryu753 bence de , hem @dlkaptan boşuna uğraşmamış olur
-
@Kymkm109 hocam 88. Kişi 75 net miydi neydi yani kazanmaya tekabül eden net ama 88 konusunda tam emin olamadım o civar bişiydi
-
@sessessc vay be 400. Kişiye kadar 1 puan fark etmemiş he......
-
Geçen yıl sınavdan tam 3 gün sonra 80 üzeri 16 kişi varken listede bu yıl 4 gün geçmesine rağmen 5 kişi listede. Sınavın zorluğu ortada
-
@dlkaptan 1 arkadaşının netini daha söylüyorum 68 net
-
@ryu753 iktisat sorusunun cevabı değişirse benim de şansım var. Boşları hatırlamadığım için yazamadım puani bugün girdim foruma ilk defa
-
Benim de bir arkadaşımın neti 71 yazabilirsiniz
-
74 beni de yazabilirsiniz
-
Herkes yazsın katılımı artıralım, eger katılım bu kadarsa ciddi manada düşük kapıcak,
-
Birkaç arkadaşa daha sordurttum ekleyebilirsiniz 67.5, 65, 73.5 75, 79.75
-
Akiyo masallah, devam
-
@ryu753 facebookta 3 4 tane denk geldim 80 üstü ana doğruluğundaj emin değilim tabi ki tanımıyorum
-
@pabloescobarr puanlarini tam olarak hatirliyosan onlari da yazalim facebook 1-2-3 diye
-
@pabloescobarr hocam Facebook mesela bnde yok hatta Bi çok kişide yk bide burda nicklerimis tuhaf oldugu için hem burda hem orda yazanlardan oluo dur, hepimiz burda toplanırsak sonuç daha saglıklı çıkar
-
@ESE0303 ikisi 83 ve 81 civarıydı hatırladıklarım ama kusuratlarını bilmiyorum
-
@sessessc geçen sene de buraya baya yazılıyordu dostum 1 senede forumun popülerliği bitmez diye düşünüyorum
-
@pabloescobarr, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ryu753 facebookta 3 4 tane denk geldim 80 üstü ana doğruluğundaj emin değilim tabi ki tanımıyorum
Kardeşim bence tanımadığımız kişileri yazmayalım, hem doğruluğundan emin degiliz hem de belki burada da yazdırdılar, mükerrer olur
-
@can-mavi benlik sıkıntı yok hocam sadece 80 üstü fikrimiz olsun diye paylaştım