2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bana kızabilirsiniz ama sanırım insanlar instagram'a kaydı. O yüzden buraya yazanlar azaldı...
-
@ESE0303 buraya da bakan çok insan var emin olun, instagramda anket yokken burası vardı,hala görüp de yazmayan dostlar varsa yazmalarını rica ederim.
-
Arkadaşlar yazmayan arkadaşlar takip ediyorsa yazalım da en aZından açıklanana kadar ona göre bir bekleyiş içerisinde olalım.
-
@can-mavi hocam boğazlar sorunda soru iptalı mı olur yoksa şık değişikliği mi. Hangisi için itiraz edildi
-
@mülk109 merhaba,yakalamışken sorayım siz yazdırdınız mı netinizi:)))
-
@mülk109, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi hocam boğazlar sorunda soru iptalı mı olur yoksa şık değişikliği mi. Hangisi için itiraz edildi
Iptal olur mu bilmem ama o soruda şık değişikliği olmaz, ben itiraz ettim, sıraladığım nedenler ise ;
-
Cumhuriyetin ilk yıllarının belirsiz olduğu ve ilk 15 yıl içinde boğazlar konusunda rusya ile olumsuz gelişmeler yaşandığı
-
Soruda ilk ifadesi olmaması nedeni
-
Gelişme ifadesinin olumlu olabileceği gibi olumsuz da olabileceği, tdk ya göre gelişme: olan biten şey... anlamına geldiği
Yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı sorunun 2 cevabının olduğu
Itiraz dilekçemin özeri bu yönde
-
-
@Kymkm109 bu arada türkçe anlayamamakla ilgili dedim bilmemek baska birsey.turkce anlasamamakla ilgili de hocaya birsey demedim.direk sen ve burda beni anlamak istemeyenlere dedim.olayi saptirma iyice rayindan.
-
@discotheque tartışmayı kapatalım. Lüzumsuz bir lafım olduysa veya yersiz bir cümlem, özür dilerim. Neti az çok belli olup da yazmayanlar varsa bu işe odaklanalım.
-
@can-mavi ben de bogazlar yaptim.dedigin herseyi anlamakla birlikte san kesinlikle katilmiyorum.elemek icin sormuslar ve elediler.soduda birbsknti yok bence kardesim.
-
@pabloescobarr yazdırmamış hocam listede göremedim.
-
@Kymkm109 kalp kiriyorsun kardesim.hic gerek yok.kazanin sinavin ne onemi var.ben kimseye turkce bilmiyor demedim.yorumlanmasiyla ilgili sknti var sorunun sorulus seklinin.alti ustu bir soru benm umrunda degl.ama insanlari itham etmeyn iyi niyet falan o baska birseye giriyor
-
@discotheque doğrudur kardeşim, bir iddiam yok, itiraz kabul olmazsa bile hiç olmazsa bundan sonraki sınavlarda adam akıllı soru sorarlar
-
@can-mavi biz bu sekilde olaya bakarsak 10 soru bulurum ben iptal edilcek inan bak.adamlar bunu bilerek yapiyorlar zaten.elemek icin on numara da eliyorlar.
-
@srsmn dedektif olduk kardeşim:))
-
İcinizden birini de ben kirdiysam herkesten ayri ayri özür diliyorum.bu son yazisim.umarim hepiniz icin en hayirli sonuclar cikar.hoscakalin.
-
@pabloescobarr takipteyiz
-
@can-mavi ben de boğazlar yaptım. Cevap musul diyor ama şöyle bir durum var: İngiltere ile Türkiye arasında uzun süren bir sorun olmuştu bu ve en son MC'ye gitti. Rusya bundan faydalanmak istemiş ve Türkiyeyi yanına çekmek için uğraşmış olabilir. Böyle bakınca da soru gayet nroaml bir soru gibi görünüyor. Tabi umarım İtirazın kabul olur
-
@Kymkm109 dediginiz kesinlikle doğru, rusya ile ilk gelişmemiz de musul, şıklardaki olumlu gelişmemiz de musul ..
Ama benim itirazda ettiğin hususlar biraz farklı ve bu nedenle soruda musul un yaninda boğazların da doğru olduğu gerekçesiyle iki cevabının olduğu yönünde.. kabul olur olmaz hicbir iddiam yok -
@can-mavi aynen öyle bakalım ne olacak
-
Ama artık bence de soru itiraz doğru yanlış konuşmak yerine sınavın analizi sonuçlarım analizi veya istatistiğin analizini yapma zamanı dostlar