2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Istatistige katılan sayısı halen çok düşük onu 200 üzerine çıkarmamız lazım ki elle tutulur bir şeyler çıksın ortaya, bu sebeple yandırmayan 80 isti arkadaşlar da 70 altı arkadaşlar da yazdirirlarsa iyi olur
-
@mülk109 merhabalar malesef hatırlayamadıgım sorular var son dk değişiklik yaptığım kesin bişey diyemıyorum
-
@pabloescobarr ben yazmıştım ama listeye eklenmedi netim 75.75
-
Facede" 2020 kaymakamlik " diye bir grup var , oraya forumdaki istatistiğe katılmaları için bir ileti paylaştım kaldırmışlar, sonra neden kaldırdıklarını sordum onu da kaldırmışlar, komik !
-
@can-mavi facebookta anketlerde adamlar 3 şıkkıda işaretlemiş instagramda keza öyle sınava girmeyen adam işaretliyor 80 üstünü bi 100 kişi daha bulabilirsek eğer en iyi sonuca burada ulaşabiliriz
-
Burdaki listeye daha çok inandıklarını ve sinsi sinsi takip ettiklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Facede" 2020 kaymakamlik " diye bir grup var , oraya forumdaki istatistiğe katılmaları için bir ileti paylaştım kaldırmışlar, sonra neden kaldırdıklarını sordum onu da kaldırmışlar, komik !
Gruplarında başka platformların paylaşımları yasakmış, burayı okuduğunuz belli, gerçekten kimisiniz, 2 sene önceye kadar eleştirdiğiniz işleri yapmaya başlamışsınız, başka platformlar hakkında yazmak yasaksa başka yazarlar hakkında da yazmak yasaktır, ee o zaman millete kaynak önerirken hep kendi işinize geleni önerip milleti aldatıyorsunuz demekki
-
Bu saatten sonra facedeki "2020 kaymakamlik" grubuna itimatim sıfır . Demek ki yöneticileri sadece kendi kitaplarını, kendi hocalarını, kendi görüşlerini paylaşıp objektiflikten uzak bir platformmus ... "biz demistik" zihniyeti bu olsa gerek.. eee ben nasıl inanacağım şimdi sizin paylaştığınız kaynakların fakirlerin vs objektif olarak yararlı olduğuna
-
@can-mavi daha önce ben de yazmıştım aynısı benimde başıma geldi :))
-
Ösym seneye ceza borçlar sorarsa şaşırmam
-
Bir arkadaşım 61.25 ekleyebilirsiniz
-
Bir başka arkadaşım 70.25
-
Arkadaşlar forumdaki istatistiğe katılmamış arkadaşların katılması rica olunur, beklentiniz 80 üstü olsa da 70 altı olsada katılırsanız iyi olur.
Not: foruma üyeliği olmadığı için katılamayan kişiler de daha önce kimseye yazdırmanız olmak kaydıyla bu iletinin altına yorum olarak bekledikleri neti yazarlarsa forumdaki istatistiğe ben eklenmesi için foruma ben yazarım
Manipülasyona sebebiyet verilmemesini rica ederim
Facade paylastigim bu iletinin altına gelen yorumlar @dlkaptan
60
62
64
66
68
72,5
75
75,5 -
Yukarıdaki iletiye devam @dlkaptan
82,5
72,75 -
Kaymakam_ol sayfasi(instagram) son kez anket açmış, ordan da takip edebilirsiniz
-
Face yorumlarına devam @dlkaptan
72 78,5 72,75 68,75 66,5 -
Maşallah
-
@can-mavi yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
@can-mavi hocam supersin, sagol
-
@can-mavi forumdakilere katıldıysalar mükerrer olmasın hocam söylüyoruz ama