2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Yuksel hoc youtube kanalinda arz soku sorusunu incelemi ben sorunun ve cevap anahtarinin yanliş oldugunu dusunmuyorum.
-
@fthdyngc
Valla hocam işin bilimsel kısmı nasıl ilerliyor bilmiyorum. Yüksel hocanın görüşü ve kendisine dayanak oluşturduğu 2 kaynak var. Ancak literatürde aksi yönde görüşlerde var. Dediğim gibi soruyu hazırlayan kişinin dayanakları da değerlendirilip ösymde kurul tarafından karar verilecektir zannediyorum.
O süreç tamamlandıktan sonra karar verilir ne yapılacağına. Şık hatası mı var, soru mu hatalı onu da bilmiyoruz şu an. Ösym aydınlatır yakında puanı kritik arkadaşlar için zorlayıcı bir bekleme olacaktır tabiki.
Sabırlar diliyorum arkadaşlar. Umarım çoğunluğun faydasına olan bir karar çıkar -
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yuksel hoc youtube kanalinda arz soku sorusunu incelemi ben sorunun ve cevap anahtarinin yanliş oldugunu dusunmuyorum.
Ben de öyle düşünüyorum. Orada örnek verilmez değil verilemez diyor yani çok düşük ihtimalde olsa kurumlar vergisi zamanın birinde çok yüksek oranda ve HİSSEDİLEBİLİR oranda artışa ve maliyet artışına neden olabilir. Sınavda da bunu düşünerek işaretledim. Eğer örnek verilmez deseydi genel bir durum olurdu ve soru kapalı olduğu için iptal edilmeliydi.
-
@districtgovernor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Ben de öyle düşünüyorum. Orada örnek verilmez değil verilemez diyor yani çok düşük ihtimalde olsa kurumlar vergisi zamanın birinde çok yüksek oranda ve HİSSEDİLEBİLİR oranda artışa ve maliyet artışına neden olabilir. Sınavda da bunu düşünerek işaretledim. Eğer örnek verilmez deseydi genel bir durum olurdu ve soru kapalı olduğu için iptal edilmeliydi.
yani soru yanlış değil bence.
-
sorunun temel kaynağı arz şoku konusunda ve nedenleri konusunda literatürde görüş birliğinin olmaması arkadaşlar. ösym hangi görüşe katılıyorsa ve nereyi daha güvenilir kaynak kabul ediyorsa ona göre karar verecek.
-
Yüksel hocanın yorumunda vergilerin ne kadar arttırıldığıyla ilgili bir bilgi verilmediğini söylüyor ancak kendisinin doğru kabul ettiği petrol fiyatlarının ne kadar arttığııyla ilgili de bir bilgi yok . Ona bakacak olursak 1. öncül de yanlış ama ona doğru diyor.
-
@ugur1144
“ani” ibaresi var hocam 1. öncülde. beklenmedik kriterini karışılıyor o ibare. sorun orada değil -
@KamuAdayı ani ama ne kadar
-
@KamuAdayı ani çok az bir yükselme de olabilir
-
Kredi kartı kullanımına kesinlikle arz şoku yaratmaz diyebiliyoruz ama kurumlar vergisine asla yaratmaz diyemiyoruz. Ben soruyu bu mantıkla cevaplamıştım..
-
@KamuAdayı itiraz ettiniz mi o soru için
-
@dlkaptan 72 beni de ekleyebilirsiniz
-
74,5 netle beni de ekler misiniz
-
@fthdyngc
arz şoku sorusunu diyorsanız etmedim hocam. ben elendim zaten. soru tartışmalı olduğu için haber vermek istedim itiraz etmek isteyenlere.
ösymnin cevabına göre doğru yaptım ben zaten -
@forrest aynen oyle hoca nasil yanlis diyor anlamadm
-
Türkçe 7.soruya itiraz eden var mi
-
72 net ekleyeblirsin
-
@can-mavi Yanlış hatırlamıyorsam daha önceki mesajlarda bir arkadaş ettiğini söylemişti
-
Boğaz musul sorusuna da itiraz edilmesi gerekiyor , gelişme sadece olumlu yönde olacak diye bir şey yok, sovyet rusya ile boğazlar konusunda ezelden beri olumsuz gelişme yaşanıyor, olumsuz gelişme de bir gelişmedir.
-
@can-mavi yanlış hatırlamıyorsam yakınlaşma diyordu hocam soruda