2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@dlkaptan katılım güzel yerlere geldi, yorumlamak çok zor ama....
-
Bu 400 havada karada her şekilde dolar..Ortalama da 72e yaklaşmış
-
Geçen yıl ki tabloyu paylaşmıştı biri kaçıncı sayfada bilmiyorum tekrar paylaşabilir mi? Kıyas yaparız
-
hesap genel olarak şaşmaz ise 70 barajın üstünde kalacak bir sınava benziyor. Şahsen ben 74 doğru beklerken, arada kaldığımı soruları yanlış saydım acaba herkes aynı şekilde mi yaklaştı? Yoksa nasıl hesaplama yaptılar?
-
@Antimülakat hocam sınav da vakit problemi genel olarak olmadıgı için ortalama herkes 2 yada 3 kez dönüyor o yüzden Bn şahsen tüm cevaplarımı net olarak hatırlıorm
-
Özelden birçok msj aldım tek tek cvp veremiyorum. Kusura bakmayın taban puan konusunda 70 olarak ilk günden beridir ısrarımı sürdürüyorum. Kasım ayı ikinci haftası açıklanınca sonuçları zaten göreceğiz. Biraz sakinleşin herkes sınırda ayrıca mayıs ayı 22 - 23 günü sınav için yavaştan başlamanız öneririm. (120 kişi)
-
@ahmetdeniz ya hocam senin eğlenecek başka bir şeyin yok mu allah aşkına ?
-
@Antimülakat süre konusunda sıkıntı olmayınca herkes hatırlıyor hocam sorularını tabi 1-2 soru pay bırakanlar olmuştur
-
@ryu753 Hocam kusura bakmayın ama forumda bu kişiye inanmak isteyen de çok. İnanmak isteyenler olunca böyle kişilerin de atıp tutması normal.
-
@ahmetdeniz sınav açıklandıktan sonra arazi olursan küserim bak, eğer doğru çıkarsan da senden kralı olmaz forumda🥰
-
Dostlar 100 soruda toplam kaç adet soru daha önce sorulmamış konulardan veya kitaplarda olmayan konulardandı ?
-
@can-mavi 2 tane türkiye ekonomisinde vardı hocam. 5 tane de idare hukukunda en az benim hatırladığım.
-
@feanor87 daha sınav açıklanmamış adam yeni sınav için gün veriyor :))
-
@ahmetdeniz kardesim instagramdaki ankete ne diyosun? İlla ki haberin olmustur. Herkes sinirdaysa biz kiminle ayni sinava girdik :))
-
@can-mavi arazi,afet kanunu,il özel idaresi işgücü olan soru, dernek soruşturma izni vs,belediye geliri sorusu,yüksek teknoloji ürün ihracatı sorusu, virginia hakları,kadın hakları sorularını sayarak 9 10 civarı diyebiliriz
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ahmetdeniz ya hocam senin eğlenecek başka bir şeyin yok mu allah aşkına ?
Hocam karışmayın adama allasen ya zaten iki günde bir mention atıp gidiyor. Troll değil onu az çok anladım da bir şeyleri ya çok yanlış biliyor ya da çok doğru onu anlamaya çalışıyorum kaç gündür. Yalnız çok yanlış biliyorsa 18 Kasım’da Zincirlikuyu’ya Ahmet’i ziyarete gelebilirsiniz
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Özelden birçok msj aldım tek tek cvp veremiyorum. Kusura bakmayın taban puan konusunda 70 olarak ilk günden beridir ısrarımı sürdürüyorum. Kasım ayı ikinci haftası açıklanınca sonuçları zaten göreceğiz. Biraz sakinleşin herkes sınırda ayrıca mayıs ayı 22 - 23 günü sınav için yavaştan başlamanız öneririm. (120 kişi)
Hadi bakalım Ahmet bey inşallah
-
@ahmetdeniz Mayıs 22-23’te büyüklerinin ellerini öpmeyi unutma Ahmet:) bol bol da şeker ye:) aile ziyaretlerinde bulun:)
-
Arkadaşlar ilkbahar duyumu her sene olur mu ve ilkbaharda sınav olduğu hiç oldu mu?
-
@kaimadam olmadı inanmayın kurs veya kitap satacaklardır yine.