2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı bir arkadaş 2017 deki gibi 80 üstü kapatmasindan korkuyorum yazmış ona cevaben yazdım
-
Hahahaha. Yorumları okudukça insanın gülesi geliyor. Her seferinde aynı şeyleri aynı kişiler başa sarıp sarıp konuşuyor.. Ha bu arada yerimiz belli olsun; hangi soru iptal edilse ya da değişse işime gelir. Böyle birşey yapacak ÖSYM komisyonuna şimdiden teşekkür ederim
-
@suigeneris123, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı bir arkadaş 2017 deki gibi 80 üstü kapatmasindan korkuyorum yazmış ona cevaben yazdım
Anladım hocam görmedim onu ama espri yapmak istemiş galiba
-
-
@kaimadam Açık baya büyümüş. Artık senede tek sınav yeterli olmuyormuş. Mart-Nisan gibi olacağını ben de farklı kişilerden duydum.
-
@Kymkm109 “Sadece sizin işinize geleni” yapacaksanız kaymakamlığı icra edeceğiniz ilçelerin vay haline
-
Arkadaşlar Türkçe 8. soruyla ilgili bi bilginiz var mı, bu soruya itiraz eden oldu mu?
-
@ryu753 Danıştayın normal kararı mı yoksa içtihadı birleştirme kararı mı ? Eğer içtihadı birleştirme kararıysa bağlacı olur soru doğru olur ama normal kararı ise soru yanlış olur baz alınamaz.
-
@miAzim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ryu753 Danıştayın normal kararı mı yoksa içtihadı birleştirme kararı mı ? Eğer içtihadı birleştirme kararıysa bağlacı olur soru doğru olur ama normal kararı ise soru yanlış olur baz alınamaz.
Ya hocam içtihadı birleştirme kararı olsa ne fark eder. O soruyu bilinçli bir şekilde bşb yapan tek bir kişi bile yok yani Ösym orda bilgi ölçmemiş oluyor misalen atıp tutan taban 73 olursa 74 ile kazanacak tutturamayan 73’te kalacak. Bu durum adil değil o soru yok sayılmalı ve iptal edilirse ancak hakkaniyetli olur. İçtihadı birleştirme kararı yargı sınavlarında sorulmuyor ösymnin fantezilerini mi takip edeceğiz az biraz bilimsel olsunlar. Emekler çöp oluyor burda
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@miAzim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Ya hocam içtihadı birleştirme kararı olsa ne fark eder. O soruyu bilinçli bir şekilde bşb yapan tek bir kişi bile yok yani Ösym orda bilgi ölçmemiş oluyor misalen atıp tutan taban 73 olursa 74 ile kazanacak tutturamayan 73’te kalacak. Bu durum adil değil o soru yok sayılmalı ve iptal edilirse ancak hakkaniyetli olur. İçtihadı birleştirme kararı yargı sınavlarında sorulmuyor Danıştay’ın fantezilerini mi takip edeceğiz az biraz bilimsel olsunlar. Emekler çöp oluyor burda
-
@REİS bu 8. sorunun cevabının yanlış olduğunu düşünen bi ben miyim
-
@REİS reis edilmedi sanırım. 7 ve 14. Sorulara itiraz edildi diye biliyorum
-
@siyasalllııı toplu taşıma büyükşehir belediyesinin yetkisindedir. Toplu taşıma, Büyükşehir Belediye Kanununa göre büyükşehir belediyesinin ilçe belediyelerine devredebileceği hizmetler arasında sayılmıştır. Devredilmediği sürece, ilçe belediye sınırları içindeki toplu taşıma hizmeti Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğundadır. Soruda devir ile ilgili bir bilgi yoktu; dolayısıyla cevabın Büyükşehir Belediye Meclisi olduğu "bence " doğrudur.
-
@siyasalllııı kardeşim gayet bilinçli bir şekilde b.sehir bel mec. Yaptım
-
@can-mavi İnsan okudukça sinirleniyor değil mi üstadım. Herkes kendi yaptığını genelleme peşinde. Yapılabileceğine inanmıyorlar
-
Benim tahminimce bu sınav için ne iptal gelicek ne de cevap şıkkı değişikliği
-
Dostlar hayırlı akşamlar Antalya büyükşehir belediyesine itiraz eden oldu mu?
-
@hakimikaymakam toplu taşıma devredebileceği yetki değildir hocam.İkisinin de kanununda mevcut bu yetki...
-
Yav bırakalım itirazı, iptali yav.
-
@heisenbergww eyvallH kardesim