2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 biliyorum hocam ama ciddiye alınca da bu sefer daha da sallıo, yöneticilerin el atması lazm die düşünüorm
-
70 alan mulakata kaldiysa 400'u gecmis midir sayi?
-
@109-dönem ahahahhahhaha
-
@heisenbergww çaresizlik mi aptallık mi bilemedim..... Ne diyeyim hocam
-
@ESE0303 hocam 70 ile kapatması çok zor bu sınavın bu netlerle. İnanmayın bu çocuğa problemleri var galiba.
-
@alpkaim estğ.hocam insan sınırda olunca tutunacak dal arıyor demekki.
-
@dlkaptan hocam sana zahmet listeye yeni puanları ekler misin biraz geride kaldılar ama senide yoruyoruz
-
Forumda zaten 200 tane 70 üstü var,bize bakıp bakıp gülüyor eminim.
-
Adam kahvesini içerken bir ileti yazıyor sonra film izler gibi oturup izliyor
-
Geçmiş yılların katsayılarının pek önemi kalmadığını düşünüyorum o yüzden beni de ekleyebilir misiniz. 73,25
-
Duymak istediklerimizi de iyi biliyorsunuz sayın @ahmetdeniz.
-
Ahmet bak bi...
-
@109-dönem sürecin başından beri forumu takip ederim miazim nickli bir arkadaş var ben 18 ekimi ilk ondan okudum şahsen,ondan sonra diğerleri yazdı
-
Adama hiçbirimiz inanmıyoruz ama herkes şuan kafasında işlem yapıyor iptal olan sorular bende dogru olsa şu puana duserim sunlarin şıkkı da ben de doğru olsa tekrar şu puana çıkarım diye
Arkadaşlar fazla itimat etmeyin, daha ulaşmayan itirazlar var, itirazlar sonuçlanmadan da şunla kapattı bunla kapattı diye bir şey olmaz -
@can-mavi hocam hadi 3 de konuştuk 4. Soru hangisi
-
@pabloescobarr aynen hocam son iki sınavda miazim ilk defa paylaştı tarihleri. Resmî gazete olayını çok iddialı şekilde Ahmet bey paylaşmıştı saat vererek. Zannedersem 1 gün sapmayla bildi. Bence bir şans vermek lazım çok ciddiye almadan
-
@alpkaim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi hocam hadi 3 de konuştuk 4. Soru hangisi
Valla kardeşim bilmiyorum ki
-
İtiraz edilen soruların çogu bende yanlış biri hariç ama geçen yıl ki gibi kop sorusu gibi hocaların ittifak ettigi Bi yanlış soru yk herkes iptal olmucak şekilde kendini hesaplasın sonra hayal kırıklığı oluyor, zaten Bi hata varsa iptal edilir,edilsin de kimsenin hakkı zayi olmasın ama durum bu. forumda bu kadar da fütursuzca aklına geleni yazan birini dikkate almamak lazım belki kötü Bi niyeti yoktur şaka yapıyordur ama yazınca şaka oldugu anlaşılmyor
-
@can-mavi sana sölim Antalya, musul, iktisat sorusu ve Türkçe yi kastedio
-
Belki de gelen dilekcelere gore degil de kontrol sonucunda boyle bi karar verilmistir...