2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@heisenbergww saygı duyarım
-
@siyasal12 troll.
-
Neyse en azindan netleri yuksek soyledi
-
Sosyal bir deney yaptım bu listenin icinde en az 50 tane bu sekilde trol puan var 70 71 puanlilarin coguda baraj alti kalacak snav max 71 ile kapatir.
-
@siyasal12 kandil günü bence hoş şeyler değil bunlar. tabii ki 75 80 yapmış olabilirsiniz listeye de eklerler zaten puanınızı.
-
@ryu753 ben zaten listede varım en basindan beri listedeki trol puanlara dikkat cekme amacli yaptm bunu
-
@siyasal12 dalga mı geçtiniz yani aynı kütüphane felan ?
-
@siyasal12, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ryu753 ben zaten listede varım en basindan beri listedeki trol puanlara dikkat cekme amacli yaptm bunu
Ağam bizle eğleniii
-
Adam usenmemis mail almis buraya kayit ve yapacagi kurgu icin zaman harcamis. İnanilmaz yani
-
@ESE0303 bu arkadaş dalga geçtiğini söyledi de içimizde söylemeyenlerde var gibi..
-
@ryu753 aynen o yuzden allah razi olsun. Soylemeyenler de ozellikle son 7 gundur gelenler gibi sanki
-
Hadi biz neyse de listeyi yapan adama ayip. O kadar emek veriyo, ugrasiyo. Ne kadar niteliksiz, bos beles adam var bu cografyaya toplanmis. Sonra da niye ilerleyemiyoruz? E baksana rezalete...
-
@ESE0303 sen önce ülkene saygı duymayı öğren senden kayamakm olursa vay bu coğrafyanın insanlarına
-
@siyasal12 @dlkaptan hocam bu arkadaş şaka yapmış puanları eklemeyin lütfen
-
@ryu753 arkadaş ne yaptı algılayamadım üstadım akşam akşam
-
Dostlar Ahmet i tanımam fakat ben dedigimin arkasındayım bu liste troll böyle birşey olamaz. Bu arada soylemiyecektim ama bizim bakkalın oğlu ile tatlıcının kuzeni 78 üstü yapmışlar .
-
@sakallıcelal 4-5 puan söyledi sosyal deney yapmış.
-
@ryu753 sağol üstad bu Arada trollere rağmen tablo kötü değil seferber olduk adam bulalım diye sanki savaş çıktı ona rağmen ve trollere rağmen 220-230 kişi
-
Bu sınav 72 nin altına kesinlikle inmez 72 ile 75 bandında taban puan oluşur
-
Arkadaşlar geriden başlayarak yorumlari okumaya başladım bi kaç kelam etmek istiyorum. Ciddi anlamda bazi hoca gibi davrananlardan rahatsizm bakin hoca demiyorum çünkü hoca olacak kapasitede degiller. ve bunlara hoca denmesinede karşıyim, bakin piyasada bir kaç hoca var gercekten tecrübe bilgi birikim kokuyolar bu hocaları tenzi ediyorum.. ama facebokta grup kurup bi kac soru paylasip soru bankasi kitap cikarp saçma sapan sorular sorup kitabini öven hoca tiplemeleri pek fazla türedi, bn buradaki çoğu arkadasin birakin soru bankasi hazirlayip satmasini kaymakamlik konu anlatim kitabi hazirlicak kapasitede olduklarini düşünüyorum, bazi hocalar örnek verilip burda tahminlerini fikirlerinin dikkate alinmasi bile beni üzüyor. emin olun sınava soksak sadece anayasa ve idare kismindan bile burdaki cogu kisiden düşük alicak insanlarlar, lütfen burda bunlara prim kazandiracak yorumlardan kaçinalim, Kanunlari açıp soru bankasi hazirlamaktan baska bu hayatta hicbir başarısi yok bu insanlarin, o yüzden onlarin tahminleri onlarin düşüncesi piyasada konuşuluyor, bnce beş para etmicek fikirleri daha kötüsü eskaza dedikleri netler tutarsa ozaman ayvayı yedik tahmin tutturdular diyede piyasa çıkıp dahada prim yapicaklarya içim içimi yiyor, sizden ricam bunlara prim vermiyelim , reklamin iyisi kötüsü olmaz, o yüzden isimleri konusuldukca daha fazla kesime ulaşıyorlar. umarim derdimi anlatabilmisimdir. Hayırlı Kandiller...