2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@alpkaim fazlasıyla yüksek hocam ben de şaşırdım
-
@raskolnikov1 şimdi tam okudum yorumları filan hakikaten yorum yazan ilk arkadaşın yazdıklarına katılıyorum diğer paylaşımında da yazmış ki sınavın bahar ayında geleceğini düşünmüyorum bunlar ticari kaygilardir sınav sonbaharda olacaktır katılmıyorum sonbaharda dahi olsa ki daha erken olacağına inanıyorum 2021 sınavı için başlanılması sart
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Merhaba dostlar.
Siyasal12 ve Sakallıcelal aynı ip adresine sahip oldukları belirlendiğinden forumdan uzaklaştırılmışlardır.Ne yazık ki Kaymakamlık başlıklarının kaderi bu. 4 senedir değişmiyor bu troll harekatları. Yarın gerekli temizliği yapacağız başlıkta.
Kardeşim paylastigin iletideki son cümlenin yapılması gerçekten iyi olur, özellikle bu sene epey bir saldırı var başlığa, nedenini geçen gün face de forumu yazar yazmaz iletimin kaldırılıp engellenmem dolayısıyla daha iyi anladım. Özellikle anketin ve yazılanların yanlış çıkmasını isteyen bir grup var, bu sebeple trollizm akımı başlatmış durumdalar. Son cümlenin hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum ...
-
@can-mavi bunun sebebinin yayıncılıar olduğundan adım gibi eminim ama ispat edemem.. çünkü burda kimse dandirik 3 5 kere sınava girmiş sonra soru bankası çıkarmış şahısların yayınlarının reklamını yapmıyor aksine tavsiye de etmiyor..
-
Ayin 18 inden once aciklanma ihtimali var midir varsa ne kadar once aciklanabilir
-
@70kuralliii hocam ösym son yillardir yaptığı bütün sinavlari tam 1 ay sonra ayni gün açıkliyor, sayistay kaymakamlik hakimlik hepsinin aciklanma tarihi sinav gününden tam 1 ay sonra, bn yine 18 kasimda açıklanicagini öngörüyorum.. erken açıklıcak olursada en fazla geçen seneki gibi birgün öncesinde açıklar benceee..
-
Komisyon toplanmiş mi?
-
https://www.trtizle.com/belgesel/bilimin-ev-hali/bilimin-ev-hali-5-bolum-129082. Arkadaşlar liste üzerine bilimsel bir yaklaşım adına lütfen bu videonun 18:50 ile 23:20 arası kısmını izlemenizi istirham ederim. Bunu izlemeniz için baya aradım internetten, zor oldu ama buldum çok şükür
-
@Ömermuhtar Çok iyi hocam daha iyi anlatılamazdı
-
@Ömermuhtar ben artık 72 diyorum:)
-
@Ömermuhtar nasıl ya çok iyiymiş hocam teşekkür ederiz
-
@Ömermuhtar çok güzel öğretici de bir videoydu. Teşekkürler hocam..
-
@Ömermuhtar Hocam seni tebrik ediyor, başarılarını devamını diliyorum.
-
Son durum nedir şimdi 73 netle mülakata kalabilecek miyiz?,75 sen aşağıya kapatmaz diyenler olmuş bugün
-
@Ömermuhtar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
https://www.trtizle.com/belgesel/bilimin-ev-hali/bilimin-ev-hali-5-bolum-129082. Arkadaşlar liste üzerine bilimsel bir yaklaşım adına lütfen bu videonun 18:50 ile 23:20 arası kısmını izlemenizi istirham ederim. Bunu izlemeniz için baya aradım internetten, zor oldu ama buldum çok şükür
Hocam süper
-
@Ömermuhtar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bir de farklı acıdan bakayım;
Ya toplam sonucu 120 ye bölünce kavanozdaki bonibon sayısını vermiyorsa ancak bizi ona inandırmaya çalışıyorlarsa. Sonuçta video nin ana konsepti bu -
@can-mavi verir verir:)
-
:)) @can-mavi öyle birşey varsa o yönlendirmeden çıkar aldatmaya yani sahtekarlığa girer ki böyle bir şey de olası değil çünkü konsept duyguları yönlendirme üzerine yanlış bilğiler vererek aldatma üzerine değil.. hem hocam Francis Galton'nın çalışmaları Kalabalıkların Bilğeliği kavramı o ampirik çalışmayı doğruluyor hem de 2018 2019 daki formun listesi sonuçlara en yakın tahmindi burdan da yine şunu ifade edebiliyoruz grup tahmini en iyi bireysel tahminden daha iyi ve mükemmele en yakın...
-
Arkadaşlar geçen yıl il göç te herkes yüksek puan yazıyordu ama biz 81 82 puanlilar hep düşük kapatır diyorduk.Bir çok il göç uzmanı veya uzman yard arkadaş 84 85 kapatması imkansız dediler.
Vel hasıl kelam 84 le kapattı 82.5 la giremedim listeye. Bu sınavdan çıkınca da 2018 gibi olur dedim kendi kendime burdada söylenenler düşük kapatacağı yönde ama bazı yazılanlar gerek sosyal medya gerekse forum iyice korkutuyor artık il göç gibi olacak sanki ve söylenenler gibi 74 75 gibi kapatması dan korkuyorum.Puanim 71.5 ya da 70.50 -
@siyasals kimse bilemez hocam ama 75 le kapatacağını söyleyenler düşük kapatırsa hayırlı olsun der 75 le kapatırsa biz söylemiştik derler öyle tipler yani. Tabii yüksek kapatabilir ama 2019 gibi olmadığı çok açık forum ortalaması bile 3 puan düşük 400 dolmaz diyor bazıları o da imkansız.