2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@bozo_, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@oguuzzz aynen hocam ya kendi yazmış kendi oynamış adam maşallah
Bir hesaptan düşük kapatır bir hesaptan yüksek kapatır diye yorum yapmasını anlayamadım , acaba sınava girdi mi , ya da keyif mi alıyor insanların evhamlı cümlelerinden -
-
@KAMUCU-1 acikcasi arkadaslar trollendik veya listede mükerrer var derken çokta ciddiye almıyordum ama haklılar sanırım
-
@cavenecadas, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ESE0303 80 aldım sınavdan bence 79,75 gibi kapatır
Zincire ortak olmuşsundur milletin iç sesinde :))
-
@ESE0303 aynen
-
@oguuzzz şaka gibi şizofreni teşhisi koyulacak adamlar kaymakam sınavına giriyor adam kendi kendine konuşmuş ya gerçekten çok işsiz var
-
https://www.instagram.com/p/CG6o6nerbbb/?igshid=14ghc3dbx2bdr
Status kaymakamlık sayfasında böyle bir taban tahmininde bulunmuş -
@raskolnikov1 yani nerden böyle bir çıkarımda bulunuldu insanı endişelendiriyor
-
@raskolnikov1 75 den fazla ne demek ya geçen yıl ki iptal soruları göz önüne almadan73 dedik 76 oldu bu yıl 75 üzeri kapatacaktır demek bence mantıklı tahmin değil. Yazmak için yazmışlar
-
@bozo_ sorma valla hocam anlamış değilim
-
@bozo_ 75 altı kurslara erken kayıt yaptırsın diye yapılmış bir tahmin. Tahminin ltına güzel bir yorum yazmış bir arkadaş onun da ellerine sağlık
-
@raskolnikov1 bu eğer sadece bir tahminse, endişelenmeye gerek yok. Çok konuştuk, değerlendirdik hem sınavı hem de kendimizi. Yok eğer bu bir sızdırılmış bilgi ise o zaman sıkıntı. Kim ne derse desin her iki durumda da yaptıkları çok çirkin hocam. Bundan sonra baraj 82 olur.
-
Bu sene yine 74-75 kapatır.bu sınav geçen seneye göre kolay bi sınavdı.
Herkes hayal satıyor baraj dolmıyacak diyenler var.şaşırıyorum -
@merasim34 baraj dolmayacak diyenler benim gibi sınav adayı arkadaşlar. Ve her defasında, belirterek, altını çizerek kimseye ümit vermeyelim hep neler oluyor diye kuruyorlar. Ama yüksek yüksek barajlar belirtenler ise, genelde cebinin derdinde olan kitap, dersane vs erbabı oluyor. Belki hoş olmayacak ama ben size de şüpheyle bakıyorum. 74 ile kapatsa bile arkadaşlar tacirlik yapmadan ama gerçek ne ise ona göre yorum yapıyorlar. Durumu kim yüzdr yüz bilebilir ki?
-
@raif-puder zaten ben memurum tacir olamam:)
İşi şakası bi yana geçen yılla kıyas yapıyorum.
Her yıl belirleyici olan iktisat bu sene kolaydı -
@merasim34 bi de uzun uzun yazmak polemik oluşturmak istemiyorum
-
@merasim34 hocam kolaydı diyorsunuz ya çok merak ediyorum şnkilap tarihinde enaz 2 soru tr ekonomisi 3 soru iktisatta 2 soru muallak ve en az olmayan 5 kanun var böyle bi sınav nasıl kolay olabilir acaba.?
-
@merasim34 netiniz kaç acaba?
-
@raskolnikov1 bunu görünce gene bi umutsuzluk kapıldı çok yüksek bi tahmin değilmi ya şaş kaza bi soru yanlış hatirlansa....kimse tahmin edemiyor diye aslında hiç bir yeri takip etmeyip 20 gün şafak saymak
-
@raskolnikov1 kitap tacirlerini takip etmeyin, kanunun her kelimesinden soru yazıp kendilerine hoca diyorlar. Düşük kapatırsa herkese hayırlı olsun der geçerler yüksek kapatırsa biz bilmiştik deyip reklam yaparlar