2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Ya bakın ben siteden çeker giderim alnım açık vicdanım rahat bir şekilde ama siz ikiniz insan olarak gerçekten sıkıntılısın. Admin müdahale edeceksen et kardeşim yoksa sayıp sövüp gideceğim
-
@siyasalllııı acilen pskologo gitmeni oneririm sen gercekten iyi degilsin dostum
-
@siyasalllııı sen bugün çeker gidersin yarın yalvarır dönersin kimsenin tapulu malı değil birdahaki kimseyi inanmadığınız şeyler üzerine yıpratmayın sıkıntılı olan sizlersiniz emek vermiş fedakarlıklar yapmış yıllarını vermiş insanların hayalleriyle oynuyorsunuz vebal diyoruz olmuyor kul hakkı diyoruz olmuyor ..
-
@sakallıcelal hay sana da yamuk çizgine de başlayacağım şimdi yav. İşine bak kardeşim çocuk musun yav geçen günkü acın hala dinmedi diye basit basit numaralarla bana sarıyorsun. Ne çapsız birisin. Forumdaki diğer insanlar için bu mevzuyu burda bırakıp sizi dikkate almayacağım. Admin sen da müdahale edersen iyi olur
-
@siyasalllııı sen kimsin sana sarayım ahlaksızlığa hiçbir zaman gelmedim gelemem admin bey/hanım müdahale etmeli zaten sizin ve küçük basit numaralarınızı bu forumdan uzaklaştırmak doğru olan
-
@sakallıcelal sen kimsin ben de seni çok merak ediyorum . Tanışsak mı ne dersin belki biraz edep ahlak etik kural görgü öğretirim sana.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasal12, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hayatta herşey sınav değil arkadaşlar siz kafayı yemişsiniz bu neyin hırsı
O kadar trolledin ettin tek kelime yazmadım, müdahil olmak istemedim ama bu iletine cevap vermek istedim..
Bu neyin hırsı biliyor musun güzel kardeşim,
Bu hayal ettiğin mesleğe girebilmenin hırsı,
Aylarca ve yıllarca harcadığın emeğin hırsı,
Herkes gezip tozarken ders basında geçirdiğin zamanın hırsı,
Çoğu kişinin yatağında uyuduğu saatte başını küçücük bir masaya koyup gözlerini dinlendirmeye çalışmanın hırsı,
Herkesin en tatlı uykusunda olduğu sabahin kör saatlerinde çalan saatin verdiği zorluğun hırsı,
2 yaşındaki oğlunun elinde topla baba diyerek gözünün içine baktığında sadece birkaç dakika oynayabilmenin verdiği üzüntünün hırsı,
Sırf sen ders çalış diye eşinin yaptığı fedakarliklarin hırsı.
...
Bu hırs böyle bir hırs işte kardesim, zaten anlasaydın ne bu iletiyi yazardın ne de buradaki milleti trollemeye çalışırdın, ama bu da senin tercihin.
Kal sağlıcakla.Kalıbımı basarım noktası virgülüne kadar yaşadıklarımın aynısı
-
@siyasal12 sen de net trollsün kardeşim seni de kale almıyorum admin müdahale etsin.
-
-
@siyasalllııı ben trolsem sende trolcuk mu oluyorsun siyasalliii kardes
-
noluyo kardeşim ne bu tantana
-
burda fake isimlerle ismimiz cismimiz belli olmuyor diye herkes bir birine ayar veriyor
-
https://www.youtube.com/watch?v=34gWNglchRs Kavga buraya gidiyor
-
@onuktekin ahahahaha yiktin beni gece gece
-
@siyasal12, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı ben trolsem sende trolcuk mu oluyorsun siyasalliii kardes
Allahım tartışma düzeyine bak. Neyse kardeşim admin ortalıkta yok ben gidiyorum forumdan sizin olsun burası. Hakkımda atıp tuttuğunuz iftiraları da vicdanınıza terk ediyorum. Bu seviyeye düşecek türde bir insan değilim. Herkes kalbinin ekmeğini yer nasılsa. Başarılar herkese.
-
siyasallı olanlar istanbul siyasal mı ankara siyasal mı ? böyle bir soruyla ortamı yumuşatayım
-
@siyasalllııı sövecem diyordun simdi elitmi oldun
-
Admin hesabımı siler misin kendimiz silemiyoruz galiba. Bu iki arkadaşa da müdahale etme sorun bende troll benim. Rahatsızlık için de forumdaki diğer bireyler hakkını helal eder umarım. Yapacak bir şey yok bataklığa düştük.
-
-
@musavirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
siyasallı olanlar istanbul siyasal mı ankara siyasal mı ? böyle bir soruyla ortamı yumuşatayım
Siyasal bir tanedir hocam o da Ankara Siyasal taklitler aslını yaşatır :)))