2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı kafan yandı sanırım @ahmetdeniz keşke sonic aciklansa
-
@ahmetdeniz Ahmet hiç yardımcı olmuyorsun olmuyor böyle
-
@ahmetdeniz tamam kardeşim çarşambayı bekliyeyim o zaman ️
-
@alpkaim hiç sorma Ahmet buraya gelince aklımla oynanmış gibi hissediyorum
-
@ahmetdeniz hocam yeni yapılacak sınav içinde net bi duyum var mı?
-
@siyasalllııı sen kendini deli gibi yaptın ya
-
Hadi biraz roman okuyun. Mülakatta size şiir okutacaklar. 29 Ekim konuşması yaptıracaklar. Kendinizi kaymakam gibi hissettirin konuşmalarınızda. Mahallenizi analiz edin komşularınızla iyi geçinin
-
@ahmetdeniz listeyi gorseydik hocam listedemiyiz degilmiyiz
-
@alpkaim olmayan birşeyi nasıl göreceksiniz ️
-
@ESE0303 ya Ese napalım şimdi Ahmet varken kota mı koyayım hayallerime adam her imkana sahipmiş gibi konuşuyor
-
@ahmetdeniz çarşamba ne dicen, ipucu ver azck
-
@ahmetdeniz ösym ek hizmet binasının oradaki komşunum ahmet gel de çay söylim:)
-
@ahmetdeniz o taktirde motive olunuyor işte hocam hiçbirşey garanti değil geçen sene gördük umarım bu sene de aynı şey yaşanmaz virgülüne kadar puan yazdınız ama
-
Cümleten merhabalar. Sırf listenize katkıda buluanbilmek için hesap açtım , onay e maili vs derken ancak yorum yapabiliyorum. 74 netim var benimde.
-
@ahmetdeniz mental olarak hazır değilim hocam ben roman falan okuyamam azcık daha yardımcı ol
-
@alpkaim puan yazdım. Liste yayınlamadım.
-
@siyasalllııı ikra... Sen oku.
-
@ahmetdeniz öyle de hocam puan yazmakta yazdığınız puan üstü için umut demektir ne olursa olsun biliyorsunuz bunu
-
@ahmetdeniz kim olduğuna dair 3 olasılık sunayım sana
- Sağlam trolsun
- Bekleme salonu ile mülakat salonu arasındaki odada bekleyen 3 kişiden birisin
- Iki sene önceki kaymakamadayligi nickli arkadaşsın
Eğer bu forumda baska başlıklarda yazmasan guy muy pesine dusmesen 2 ve 3. Sıradaki önermemi sunardım ama bu nedenle 1.Sıradaki önermeyi yazmadan edemedim
-
@erickcartmann böyke bir kişi listede yok netlerinizi yanlış hesaplanmış olabilirnisiniz