2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor önemli değil dostum, şimdi okudum senin iletini de , helal olsun tabi.
-
cay ısmarlama(burda böyle çok söz verildi tutanı görmedim çünkü imkanlar el vermiyor) yerine kitap/doküman hediye edilmesi gayet güzel bir fikir zira mülakatta kalan arkadaşlar zaten bakanlıkta o gün istedikleri kadar çay içebilirler...
çaylar pgm den -
@kamikaze hocam özelden bir soru sorma imkanim varmi?
-
@kaymakamadayı19 hocam 73 almışsınız 74 altı kapatmaz diye düşünüyorsunuz tamam anlıyorum insan psikolojisi ama burada bekleyen insanlar var tahmin yaparken daha dikkatli olun.
-
@ryu753 kötü bir şey söylemedim hocam,74 ten aşağıya kapatsın çay ısmarlayacağım dedim,benim şahsi görüşüm 74 ya da 74,5 le kapatır.biliyorum umut iyi bir şeydir ama geçen sene gördük olanları,
-
@kamikaze Keşke herkese kitap hediye edebilsem,ben üniversiteyi bitireli 3 sene oldu 3 senedir işsizim,çay iyidir
-
@kamikaze bekleme salonunun yanındaki kapının hemen sağında iç tarafta hem de
-
@kaymakamadayı19 kitap hediye etme konusunda ben size söz verebilirim
Sonuç olumlu veya olumsuz fark etmez sayın hocam
En yakın zamanda gönlünuzdeki nasibiniz olması dileğiyle. -
@can-mavi artık bir zahmet cay ve pastayı ikram etsin hocam. Oraya gelebilmek hiç kolay olmuyor
-
@kamikaze sağ olun hocam,çok şükür ihtiyacım yok,ihtiyacı olanlara ulaşırsanız çok iyi bir şey yaparsınız
-
@kamikaze ikram ediyorlar kardeş orada içmişliğimiz var
-
Kitap hediye kampanyasıni başlatmakti amacım galiba yanlış anlaşıldım hocam kusuruma bakmayın. Buradan bir kere söz çıktı ağızdan kitap ihtiyacı olan arkadaşımiz varsa özelden ulaşabilir diyip daha fazla başlığı işgal etmim
-
@kamikaze doğru diyorsun kardeşim, ama bu sene o ikram zor , malûm pandemi
-
Siz mülakata kalın da. Çaylar benden olsun. Sözüm olsun. Can ayrıca kitap işide hoş olmuş. Üzerinde çalışalım. İhtiyacı olana kargolayalım. Bana böyle şeylerle gelin.
-
Ben de kitap verebilirim arkadaşlar ihtiyacı olana
-
@ahmetdeniz sen sorulardan bahset bence Ahmet kardeş değişiklik var mı
-
Arkadaşlar hayırlısı ile mülakatı geçersem benden de 2 arkadaşıma Kaymakamlık kitap sözüm olsun. Buradan bir arkadaş Can Mavi hocam siz arzu ederseniz benim gibi söz veren arkadaşları not edin mülakat açıklaninca burada hatırlatma yapıp ihtiyacı olan arkadaşlarımıza kargolayalim inşallah.
-
@darısı-başımıza olunca haberin olur. Çıkın şu soru kafasından sosyal sorumluluk projesine girdik
-
O zaman ihtiyacı olan 2 kişiye sınavı kazanırsam son basim 1 er kitap , mülakatı kazanırsam da son basim 5 kişiye 1 er kitap benden
-
@bozkurtbey @can-mavi benim de sözüm var zaten mülakatı alalım ihtiyaci olan 2 kişiye istediği online kurs 5 kişiye de set alacağım beni de listeye alin