2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@70kuralliii boyle bi sey yaparsa ogle namazini muteakip kendisini forumdan ugurlariz
-
arkadaşlar geçen senenin taban tahminine bakıyorumda baya arkadaş hayal kırıklığına uğramış sanırım çok umutlanmamak en iyisi...bende tırsmadım değil
-
@herseye-rağmen zaman ilerledikçe kaygı artıyor bende de sınırda olmanın en sıkıcı tarafı da bu galiba
-
Mülkiye bence geleneği olan iyi bir okul. Ancak burada diğerlerini küçük görmeniz sizi yüceltmez tam tersine değerinizi azaltır. Madem çok başarılısınız ilk 400 u siz doldurun. Diğer okullardan kimse mülakata kalamaz. Ama siz sadece okul ismi ile bir yere girmek isterseniz bu yanlış olur. Eğer iş sadece okul ismine kalırsa siz de kaymakam olamazsınız. Bogazici, odtu, Galatasaray, bilkent, koc, sabanci vb. Mülkiye den çok daha iyi okullar şu an. O nedenle herkes şansını denemeli. İyi eğitim alan sınavda avantajlı olacaktır zaten.
-
@janbengi aynen hocam baya insanlar 72 taban diye umutlanmış açıklandıktan sonraki yorumlar vs üzüldüm doğrusu ne bileyim kendime dedim çok kaptırma kendini allah yardımcımız olsun
-
@feanor87 haklısın hocamda mümükünse bu mevzu kapansa inanın alakası yok bu başlıkla
-
@herseye-rağmen Hocam sizin netede gelmicekse biz hiç beklemeyelim
-
Vay arkadaş ya. Ne kibirmiş be... Dostum senin okuldan bir sürü bürokrat çıkmasının nedeni 1991 e kadar yasal olarak yalnızca senin okulundan mezun olma koşulu olması idi; okulun eğitiminin kaliteli olması değil. Şunu bir kabullenin önce.
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Çarşamba sabahını bekleyiniz
@ahmetdeniz ahmet neden çarşamba anlatsana
-
@Pisagor hocam inanki 90 alıp ağlayan öğrenci tribi değil hem net hatırlamamk hem bıçak sırtı hemde geçen sene okuduklarım insanların hayal kırıklıkları 76 alan kişilerin eminken hayalkırıklıkları vs korkutuyor insanı yok nefes aldığımız müddet umut hep var
-
@herseye-rağmen hocam samimiyetinizden şüphem yok, sadece şunu demek istedim, siz rahat olun bizim bile umudumuz var ise size zaten gelir demek istedim, çünkü banada hep 74 75 arasi kapaticak geliyor, belkide aldigimiz puanlara tam olarak güvenmedigimiz veya olaya tamamen duygusal yaklaştigimizdan da olabilir..
-
@Pisagor aynen hocam bende minumum 74le kapatcağını düşünüyorum bir soru bile yanlış hatırlamak insanın umutlarını bitirebilecek sınırda
-
@herseye-rağmen hocam iptal olmazsa o kadar yuksek kapatmaz emin ol.
-
@discotheque hocam valla itiraz edilen 3 sorumda yanlis, iptal olan her soru işime geliyor, hatta iktisat sorusu iptal olursa o dahada işime geliyor hem alan netim yüksek hemde yanlis yaptigim için 0.25 eklenicek, ama iptalsiz bn 74ün altina düşücegini sanmiyorum , keşke yanılsam hatta keske burda herkes bana yanıldığım için sinavdan sonra tepki gösterse okadar çok istiyorumki yanilmayi
-
@Pisagor hocam uc asagi bes yukari ben gecmis iki yilla mukayese ettim.iptalsiz maximum 73-74 arasi kPar.alti mumkun ustune cikmaz goruceksin
-
@discotheque 74u bulcagni bile sanmiyorum hatta
-
@discotheque insAllah hocam yanılırsam dediginz gibi 74 altında kapatirsa 73.75 ile bana gelir, sizede geliyor zaten, ozaman yanıldığım için size biyerde çay ısmarliyabilirim, hemde mülakat sürecini konuşmus oluruz
-
@Pisagor hocam sen kal da cayi icmeknkolay onemli olan o hissi yasaman.insallah daha ds dusuk kapar ben de yanilirim.
-
@Pisagor gecen seneki sinav da iptalsiz 74.5 la kapatti.bu sinav iptalsiz 73.5 flan la kapatir
-
@discotheque insAllah hocam, siz daha önce mulakat heycani yaşadnzmi