2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Çarşamba sabahını bekleyiniz
-
@ahmetdeniz Ahmet kardeş halen geçerli mi soru iptali ve cevap değişimi yoksa yeni gelişmeler mi yaşandı ️
-
@ahmetdeniz kıymetli hocam, sorular mahkemede midir ?
Bilgilerinizi talep ederiz -
@bozkurtbey gerçekten okudunu anlayan biri olmadığını gösterdin ben bunu düşünen güruha söylüyorum zaten alttan almasan ne olacak okuduğunu anla ondan sonra tartış vaktimi çalıyorsun çünkü
-
Ne kadar boş tartışmalar yapıyorsunuz arkadaşlar ya koskoca adamlarsınız okul tartışıyorsunuz. Bu sınavda okulun önemi felan yok a üniversitesi b üniversitesi değil üniversitede aldığınız eğitimi hangi sınavda kullanıyorsunuz? 2018 mezunlarına soruyorum mesela 2018 de mevzuat komple değişti ne kaldı elinizde? Bu tartışmaları bir köşeye bırakıp puana odaklanalım.
-
Sınav açıklanınca görürüz kim okuduğunu anlamış kim anlamamış
-
@bozkurtbey cidden yeterlidir benim için .
umarım 1. Kazanırsınız -
@ahmetdeniz sınav sonuçları ı açıklanacak yoksa
-
@ryu753 anlatamadım anlatamadım hacı
-
@ahmetdeniz ses ver ️
-
@ahmetdeniz daha net bilgilerle mi geleceksin?
-
@ESE0303 bir geliyor 13 itirazım vardı hepsi kabul edilmiş diyor ne anket kalır ne ortalama
-
@ahmetdeniz neyi beklediğini de söylesen keşke, biz de daha çok rahatlarız
-
@ESE0303 bu sefer kesin bilgiler olacak gibi hepsi tutuyormuş birde söylediklerinin @ahmetdeniz ️
-
Ahmet Deniz nolacak Çarşamba günü sınav mı açıklanacak
-
@bozkurtbey açıklansa keşke de kurtulsak
-
@darısı-başımıza aciklanmasina tam 2 hafta kaliyo. O yuzdn Bu carsamba kesin ve dogru bi seyler soylemesi gerektiginin kendisi de farkinda bence artik
-
@ESE0303 söylediklerinde değişiklik olsa gerek @ahmetdeniz in çarşamba ne olacaksa artık ️ çarşamba olduğunda da haftaya çarşambayı bekleyin diyecek galiba
-
@bozkurtbey çarşamba günü ortalıktan kaybolacak ️
-
Carsamba gunu soylenecek tek sey sinavin aciklanmasina 2 hafta kalmistr cumlesi olur ancak