2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@parpp2 fakültenin adi da degisti guzel kardesim kendini iyi andırdin bugün bizlere kulakların cinlamistir
-
@parpp2 offff baydın ama
-
siz çıldırmışsınız arkadaşlar. nasıl bir eziklik psikolojisi bu. ben iibf'lileri aşağılamadım ki. farklı fakülteler farklı bölümler dedim. nasıl farklı dersin diye bu kadar alıngan bir araya gelip cevap üretmeye çalışıyorsunuz. ben size üstünüm mü dedim. kafayı mı yediniz yahu
-
Bir hikaye vardı; “Baba evladına oğlum sen adam olmazsın demiş. Çocuk okumuş vali olmuş. Babasını makamına davet etmiş, bak baba bana adam olamazsın demiştin ben vali oldum. Baba evlada demiş: oğlum ben vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim.”
-
@parpp2 forumun yüzde 90 ı şu an senin eziklik psikolojisi içerisinde olduğunu düşünmekte bir sabah uyanıp foruma girip siyasal iibf muhabbeti yapayım diye düşünen bizler değiliz sanırım şu an ki sohbete bakılırsa
-
@parpp2 gümüşhanede mi okudun SBF yi ️
-
@KAMUCU-1 bu da oran veriyor. birde net tahmini alalım senden
-
Gerçekten bir üslup problemin olduğu doğru , ilk yazımda ezik misin niye açtın böyle bir konuyu yazacaktım ayıptır diyip yazmadım , ancak senin bu fütursuzca saçma sapan tavırların , sana karşı ayıp felan diye düşünmemek gerektiğini anlamama yardımcı oldu. Ya yeni mezunsun ya da 1. Sınıfsın yoksa bu bölüm fakülte mevzunu başka bir zaman diliminde duymadım çünkü
-
@parpp2, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar Türkiye Ekonomisinin Aöf kitabını nereden bulabiliriz. internette birçok farklı kaynak çıkıyor. Yardımcı olur musunuz?
Kardeş neden siyasal daki kitaplarından çalışmadın ki
-
@parpp2 bu da derken , adminler engeller mi seni bilemem ama sen gibi bir dangalakla bu kadar sohbet etmemin sana lütuf olduğunu düşünüyor ben kendi adıma engelliyorum Allah’a emanet
-
Simdi dostlar duyum haber vs. Var mi diye foruma baktim, yine kiyamet kopmus. Arkadasimiz sbf ile ibf ayni degil demis ama biri digerinden ustun diye birsey yazdigini gormedim. Sadece bu fakultelerin farkli oldugunu dusundugunu soylemis. Sonra iki sayfa giydirmissiniz adama️ ayrica sbf gomen mesajlar da var, ancak bunlar gozardi edilmis, evet sbf kötü cunku sen tercih etmedin, evet senin fakulten en cok kaymakami cikardi, hocalar falan muazzamdi vs.. Yahu arkadaslar, İster kabul edin ister etmeyin, ister gömün ister yuceltin, bizler, sbf iibf farketmez, muhendislik hukuk vs. Fakultelerindeki gibi ogrenciyken degil, mezun oldugunda meslegi belli olan insanlariz, hakim de oluruz muhasebeci de polis de İK'ci da pazarlamaci da artik hangi sinavi/mulakati kazanabilirsek biz oyuz. Daha neyin, hangi egitimin derdindesiniz.
-
@ahmetdeniz nerdesin kardeş ️
-
@darısı-başımıza hahahahah ben de darlandım foruma yeni giriş yaptım maşallah tempo hiç düşmüyor @ahmetdeniz seni bekliyoruz yap şovunu
-
@mülki zaten hocam burda kimse durduk yere iibf güzellemesi yapmadı üslubu bozuk olan , siyasal güzellemesi yapan bir arkadaşa , aynı yazdığın cümlelerde de olduğu gibi bunun yerinin burası olmadığını ha eğer bir sidik yarışı olacaksa da iibf de bundan Bundan ibaret diye yazdık . Yoksa o arkadaş gelip bu saçma sohbetleri açmasa biz hala duyum , soru iptali ne alemde onun peşindeyiz . Adam dalga geçer gibi net tahminlerine atıp tutuyor farkındaysan
-
Ne kadar trol varsa -gerçek hesabı olan arkadaşları tenzih ederim- ya mülkiyeli ya siyasallı rumuzu kullanıyor. Aşağılık komplekslerinden olsa gerek.
-
@siyasalllııı özletti kendisini kardeşim sınava girmemiş muhtemelen yoksa sürekli yazardı ️
-
@darısı-başımıza okumuş çıkmış, ne desem diye düşünüyodur şimdi
-
arkadaşlar ankara siyasal/mülkiye bir ekoldür bunu bu formda tartışmanın gereği yok erdemli bir birey bunu her şartta kabul etmesini bilir, sbf ibf tartışması ayrı bir konudur. puan meselesinden çok öte bir konumu vardır mülkiye’nin. kainatta yaradanın koyduğu bir kanun vardır herşey aslına rücu ettirilir, ne olursa olsun mülkiye hak ettiği değere yeniden kavuşur inşallah.
-
Başlık hala trollenmeye devam ediyor zannımca. Konu değişiyor ama troller değişmiyor. Biraz araştırılsa yine ip çakışması çıkacaktır kesin. Önce puan sıralamasında yaptılar. Sonra soru iptal itirazları, yok 2 soru iptal, 2 şık değişimi, taban puanlar, şimdi sbf- iibf, sırada da aöf konusu mu var sayın troller. Şuraya girip iki satır bilgi almak için gelen, gergin ve sabırla sınavın açıklanmasını bekleyen insanlardan küfür ve beddua yemeyi göze alacak kadar işsizsiniz. Başlığın müdavimleri aşağı yukarı belli zaten, olumlu katkılarda bulunanları, istişarelerde bulunanları az çok göz aşinalığı ile biliyoruz. Kalan çöpleri kaale almamak en iyisi bence.
-
@KAMUCU-1 Beyefendi tercih sizin tercihiniz. Mülkiye ile Gazi İİBF'yi kıyas ederek seviyenizi zaten ortaya koymuşunuz. Son 15 yılda Gazi Üniversitesi Kaymakamlık Sınavında Mülkiyeyi geçti diye bir şey söz konusu değil ama emin olun Mülkiyeli birçok arkadaşım bu sınava referansı olmadığı için girmiyor ve sizi temin ederim. Mülkiyeliler referans meselesi çözülmüş olsa ilk 400'ün 250'sini alırlar. Verilen eğitimin kalitesini tartışmaya açmaya lüzum görmüyorum. Gazi Üniversitesi ya da AHBV İİBF ülkemizin önemli okullarından bence Sosyal Bilimlerde İstanbul Siyasaldan sonra gelirdi eskiden şu an isim değişikliği falan oldu tam olarak neler yaşandı bilmiyorum ama taşra üniversitelerinden daha kaliteli olduğu elbette şu götürmez bir gerçekti. Bir Gazili olarak bu ülkenin en güzide mektebi olan Mülkiye ve Mülkiyelilere "leblebi" demeniz size yakışmaz üslubunuz hoş değil. Mülkiyenin eğitimi hâlâ Türkiye seviyesinin üstünde, ODTÜ ve Boğaziçinden YL kabulü aldım ama yine de Mülkiyeyi tercih ettim ben. Evet SBF puanları düştü bundan Mülkiye'de haliyle nasiplendi. Ama bu Mülkiyenin tarihini ve mevcut akademik kadrosunun kalitesini bozmadı. Ayrıca Mülkiye hocaları mevcut konjonktürde muhalif oldukları için "soru hazırlamıyorlar" bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Bugün bu ülkenin diplomatları ve bürokratlarını ve bu devletin en kritik kademelerine adam yetiştiren bir okula böyle saldırmanız hoş değil. Daha dün defnedilen Mesut Yılmaz da bir Mülkiyeliydi, ASALA terör örgütünün şehit ettikleri diplomatlarda birer mülkiyeliydi. İnşallah Kaymakamlık mülakatına girersiniz ve karşınızda sizi mülakat edecek komisyon başkanı da Bir mülkiyeli. Bu sebepten bence saygınızı bozmayınız.