2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@parpp2, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@bozkurtbey iibf'lilerin sbf ile aynı olduklarını düşünmeleri bana hep garip geliyor
Kendi garipliğinden olsa gerek dostum
-
@bozo_ kardeşim işlenen dersler bile farklı. en başta sizin dersleriniz daha sayısal ağırlıklı. ben bir kere bile muhasebe görmedim mesela. iktisat eğitiminizi zaten saymıyorum abc'sinden başlıyor en ağırına kadar ilerliyorsunuz. siyasalda daha kültürel dersler var. aldığın eğitim daha bürokratik. çin'den abd'ye kadar bütün siyasi partileri öğretiyorlar sana. sosyolojik ve ekonomik olarak toplum nasıl yönetilir nasıl düşünür bunu anlıyorsun ve öğreniyorsun. yanı aynı sınavlara girebilmemiz bizi aynı mı yapar. mühendis adam da bu sınava girebiliyor ya da rasgele bölüm okuyup önüne gelen öğretmen de olabiliyor.
-
@parpp2 ne saçma muhabbet sonuçta nihai liste 100 kişi çok mu önemli sbf iibf sen nihai listede olmaya bak hocam
-
@parpp2 sizin iibf nin içindeki bölümlerden haberiniz yok daha
-
@can-mavi iibf'lerin kalbini kırdıysam özür dilerim. şimdi net tahminlerinize gerin dönün hadi
-
İibf'liler toplayın tası tarağı, net hesaplamaya gidiyoruz. Emir SBF'den.
-
@parpp2, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi iibf'lerin kalbini kırdıysam özür dilerim. şimdi net tahminlerinize gerin dönün hadi
Had bilmemek bu olsa gerek
-
Kardeşim Çin'den ABD'ye kadar öğrettilerse bilirsin, sence Trump mı Biden mı?
-
@ESE0303 zoruna gitti de mi kanka cidden özür dilerim ya tamam aynıyız
-
@parpp2 gitmedi desem yalan olur...Tüm iibf'lilerin hassas noktasıydı bu ve sen bizi derinden yaralamayı başardın...ama sonda tamam aynıyız demen bizi bir miktar rahatlatır, sagolasın...
-
@ESE0303 hahahhahahahahah
-
@ESE0303 birde iletisini düzenleyip cümle falan ekliyor ya hızlı düşünmeye çalışınca olmuyor de mi?
-
sbf ibf ayrımı çok makul değil, mekteb-i mülkiye ve diğerleri şeklinde bir ayrım yapılabilir.
-
@parpp2 olmadı kardeşim. Burda da sbf iibf ayrımını anlatmaya çalıştım sen de anladın tebrikler. Siz kadar hızlı düşünemiyoruz napalım...Neyse bizi sal da net hesaplamaya devam edelim
-
@ESE0303 ilahi Jonas güldürün beni
-
Biz birlik olalim güclu olalim dedikce iyice birbirmizden kopmaya basliyoruz yapmayin arkadaslar
Zaten birlik olamadigimiz icin yillardir yuklu ilanlar bekliyoruz ve kolay kolay gelmiyor -
Bu ülkede herkes bürokratlardan şikayetçi bakıyorsun belli bir dönem sadece bir okuldan mezun olanlar önemli mevkilere gelmiş . Madem bukadar iyi egitim vardı cinden abd ye kadar egitim aliyorlardi neden 2020 yilinda hala isler boyle sarpa sariyor.mesele egitim almakla bitmiyor demek ki
-
Ben gazi üniversitesi mezunuyum. İibf kamu yonetimi olarak girdik bolume, son yil dediler ki artık sbky oldu adımız. Diplomada sbky yazıyor. Milletin bi suru derdi var gelmis sbky bilmem ne bos bos konusuyor belli ki daha yeni mezun bi kac seneye dunyanin kac bucak oldugunu gorur.
-
@parpp2 evet mesela kaymakamlık ta 22 tane iktisat sorusu soruluyor iktisat bilmeden SBF mezunu olman yetmiyor kardeş
-
@parpp2 iktisat dersi almadan ekonomik olarak toplum nasıl yöntiliyor bir acıklarmsınız hocam.