2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Forumun esas gündemine dönersek geçen sene sınava girip netini arttıran kimse var mı ? Ben 10-15 net düşüreni biliyorum ama yükselteni duymadım (iki sınava da hazırlanarak giren ) Böyle zor sınavda 80 üstü net nasıl çıkarılır halen anlamıyorum Ayrıca bu puan yazdıranlar bütün soruları ÖSYM sitesinden kontrol ederek mi netlerini belirledi yoksa sağdan soldan ve Türkçe dahil bir kısmını kontrol etmeden tahmini mi kusura bakmayın ama tahmini net yazan da oluyor
Ben arttırdım hocam, tanıdığım iki kişi de arttırdı. Ösym sitesinden kontrol ederek net hesaplaması yaptık. (İki sınava da hazırlanarak girdik). 80 üzeri net çıkmayacak bir sınav olduğunu düşünmemekle beraber geçen yıl olduğu gibi 80 üzeri çıkanın çok olduğunu da sanmıyorum.
-
@dlkaptan iptallerle ilgili de bir bilgi gelseydi iyiydi
-
2018 ve 2019 listelerinde yüzde 50 gibi bir rakam mülakata kalmış yine öyle olacak gibi duruyor 71,75 72 gibi kapatacak duruyor.
-
@dlkaptan tebrikler daha önce mülakata katıldın mı
-
@iktisat2020 evet
-
"Bir Pers hikâyesinde cennetin kapısına gelen bilgenin hâli anlatılır. Bilge cennetin kapısını çalar ve içeriden Tanrı seslenir "Kim var orada?" Bilge cevap verir "Benim."
"Bu evde" diye yanıtlar ses, "sana ve bana yer yok." Bilge uzaklaşır ve tefekküre dalıp bu cevabı düşünür.
İkinci kez geri geldiğinde, ses yine aynı soruyu sorar ve bilge cevap verir, "Benim." Kapı açılmaz. Birkaç yıl sonra üçüncü kez tekrar gelir ve kapıya vurur, ses bir kez daha tekrar eder, "Kim var orada?"
Bilge haykırır "Sen!"
Kapı açılır.
-
@iktisat2020 Ben 8 net kadar artırdım hocam geçen seneye göre, iki sınava da hazırlanarak girdim ama bu sene biraz şansın da yardımı oldu.
-
@buhayatta, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dlkaptan iptallerle ilgili de bir bilgi gelseydi iyiydi
Sürekli aynı şeylerin konuşulmasına sebep olmak istemeden; geçen yıl gibi üzerinde herkesin hemfikir olduğu, bariz hatalı, iptal edilmesi gereken bir soru var mı ki hocam soru iptali olsun. Açıkçası hiç ihtimal vermiyorum.
-
@dlkaptan orasi öyle ama cok iddiali arkadaslar var malum.seninle hemfikirim yoksa.
-
@Son-Seçim-Bükücü tebrikler bu şans keşke bana da yardım etse bende hep bildiğim soruları dikkatsizlikten kaçırırım her sınavda
-
Net olarak 1.5 net artirabildim ben.
-
@Son-Seçim-Bükücü saglam bükmüşsün kardeşim tebrik ederim.
-
Bu yıl netini arttıran da baya varmış 90 la kapatır artık
-
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bu yıl netini arttıran da baya varmış 90 la kapatır artık
Mühim olan "ani" olan artış değil miydi
-
@dlkaptan soru iptali çokk zor
-
@osaduman :)))))
-
@iktisat2020 hocam sınav belirli bir seviyenin üstüne çıkmak için ders ayırt etmeden çalışılması gereken özellikle emek isteyen bir tarzdaydı..Kaldiki beklenmeyen mevzuatlardan soruların gelmesi, öncüllü soruların görece daha fazla bulunması, bazi sorularda detaylara inilmesi, bazi adaylarin tecrübesizlik veya sinav heyecaniyla basit soruları kaçırması vs vs hepsi etkili..Sınav özellikle iktisattan çekinip çalışmayan ve ağırlığını 60 soruluk kısma veren adayları ters köşe yaptı..
-
Ben bu sınavdan 90 üstü net yapabilen olduğunu düşünmüyorum.
-
@bozkurtbey yapmayin hocam ne 90 i 85 i gecen taş catlasin 5 kisi olur ki o kadar da olacagini zannetmiyorum
-
herkes söyleyeceğini söyledi artık hayırlısı olsun hepimiz için yüksek net yapan adayları da tebrik ederim şimdiden mülakata çalışmaya başlasınlar böyle zor bir sınavdan yüksek netle mülakata gelen adayı hangi bakanlığın komisyonu olursa olsun terletir soru sorup cevabıyla yetinmezler sorunun içinden soru çıkarırlar