2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ESE0303 ha haaa super:))
-
Bariz yanliş aciklanan sorunun cevabi pekala değistirilebilir, kaymakamlik sinavinda cevap degisikligi olucagni sanmiyorum.
-
@discotheque bence de
-
Baraj tahmininiz kaç?
-
@dervisoglu ben daha önce yaptım. Geçmiş sayfalarda öyle kapatacağını 76,75 üstünün de ilk 100’de olacağını düşünüyorum
-
Bahsedilen 4 sorunun 4'unu de yanlis yapmistim sinavda, arkadasin dedigi gibi olsa puanim bir anda 75 civarina gelecek. Yapmayin hocam, ozellikle sinirda kalan insanlar yalan oldugunu bile bile bir umut sariliyo boyle seylere, cok ah alirsiniz yapmayin. Ben 2018 de baraj sebebiyle mulakata kalamadim, gecen yil mulakata kalip elendim, bu sene 71.25 te kaldim, su yazilanlari okuyup ümitlensem benim ahim bile yeter size. Yapmayin, bunlar dalga gecilecek konular degil.
-
Çünkü sınav ne 2018 gibi kapatacak, ne de 2019 gibi uç netleri olanlar çıkacak. Bu sene yelpaze daralacak. Ösym şunu amaçlamış: 400 dolsun, ama giren de kaymakamlık sınavında olduğunun farkında olsun uç netler yapamasın.
-
Yine iddialıyım. 80 üstü yapan 20 kişi yok. Taş çatlasa 25
-
@hedef2020 bence 80 üstü 60 kişi 76-80 arası ise 140-150 kişi vardır.
-
Kıymetli adminlerimizden @ahmetdeniz isimli kullanıcının engellenmesini talep ediyorum.
Duyum paylaşmak farklı, düzenli aralıklarla başlığı sabote etmek farklı. Söyledikleri bariz şekilde trollük seviyesinde bilgi kirliliğine sebebiyet veriyor. @pareto_wilfredo -
@hagayret engellenmeden önce diğer kullanıcılarla eşleşip eşleşmediğine bi bakılabilse daha iyi olur. Sanki birinin yan hesabı gibi.
-
@ESE0303 son bir haftada 5’li 6’lı şekilde puan eklemeler oldu. E-posta Onayı yeni geldi gibi. Hepsinin trol olduğunu düşünüyorum
-
@hedef2020 orası kesin zaten deneye bile maruz kaldık yani
-
18 kasım ı bekleyelim beyler
-
@ahmetdeniz hayırdır inşallah ne kampanyası bu çarşambayı bekliyoruz falan
-
@genclerbirlikli önce ki haftalarda da çarşambayı bekleyin dedi son kez çarşambayı bekleyelim ne diyecek ️
-
@darısı-başımıza 18 Kasım da çarşambaya denk geliyor 18ine kadar bekletecek bu gidişle
-
adam taban puanı bile ilan etti çarşambaya neyi açıklayacak ki isim listesi falan mı Daha önce de yazdım ilan dışında hiçbir duyuma itibar etmemek lazım ilanı da dershaneler ve yayın evleri bakanlıklardan öğreniyor bir şekilde herkese ulaşıyor zaten bilgisi
-
Ya @ahmetdeniz in dedikleri dogru cikarsa 18 inde?
-
@darısı-başımıza devam eden bir kampanya demek ki