2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@109-dönem tam 71,5 ediyo hocam
-
@ahmetdeniz ahmet kardesim çarşambaya kadar bekle dedin de çarsamba ne olacak?onu soylersen bilelim anlayalim bizde:)))
-
@ahmetdeniz yalnız Ahmet hadi diğer üç soru da ufak tefek şaibeler var anlarım da para fiskal kusursuz soru. Sınavın iptal olması o sorunun iptal olmasından daha mantıklı
-
@siyasalllııı @ahmetdeniz risk aldi ztn bu kdr nokta atisi tahminlerden sonra biri bile tutmasa 7 ceddine söverler.
-
@ahmetdeniz 4 soru iptal mi ben 0 iptal diyorum Ahmet bey sınav açıklandığında Bi bakalım kim haklı çıkıcak :)))
-
@sessessc 72.908 ile kapatmis farkindaysan virgulden sonra 3 basamak soyledi.ilginc
-
@discotheque hesaplamak zor değil ki hocam
-
@raskolnikov1 neyi nasil.hesaplamak kardesim.bu sinavda bu kdr soru iptal degisiklik falan olmaz.
-
@ahmetdeniz yalan söylediğin tarihden belli hocam tarih sorusunda hiç problem yok
-
@discotheque hayretle verdiği küsurata bakıyorum şu an. İnsan bir acaba demekten kendini alamıyor da değil hocam öyle bir küsurat
-
@discotheque bence de olmaz hocam, ama yani soru iptali varsa onları hesaplamak zor değil anlamında dedim
-
@discotheque hocam yalan bedava
-
@raskolnikov1 evet ama 4 soru nedir ya biraz daha gayretle ahmetin 10soruya kadar iptal ve degisiklik yapildigi bilgisine ulasabilcek ve sinavi 69.75 ile kapatabilcek potansiyelde oldugunu dusunuyorum.isin icinde @ahmetdeniz varsa olmazlar oldurulur, imkansiz diye birsey yoktur
-
ÖSYM soru filan iptal etmez . ÖSYM bu güne kadar hep bariz yanlış soru varsa onu iptal etmiş çelişkide kalınan soruları ise iptal davası açsınlar mahkeme iptal etsin düşüncesine sahip bu sınavda bariz yanlış diyebileceğimiz soru yok itiraz edilen soruları bende yanlış yaptım ama objektif olmak lazım.
-
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@raskolnikov1 evet ama 4 soru nedir ya biraz daha gayretle ahmetin 10soruya kadar iptal ve degisiklik yapildigi bilgisine ulasabilcek ve sinavi 69.75 ile kapatabilcek potansiyelde oldugunu dusunuyorum.isin icinde @ahmetdeniz varsa olmazlar oldurulur, imkansiz diye birsey yoktur
4 soru iptal olursa bildiğim kadarıyla sınav iptal olur. Yüzde 4 çünkü
-
@kılıçlar 2 soru iptal 2 soru ceval degisikligi diyor.
-
Can mavi ,amirim formda eski kisiler daha iyi bilir ama bu bile sınavı riske atmış benim gorusum.
-
Arkadaşlar Ahmet arkadaşın görüşlerine saygı duymakla birlikte kesinlikle itibar etmiyorum. ÖSYM henüz bence optikleri bile okumamış olabilir. Bence 16-17 Kasım gibi sınav açıklanacak. Daha evvel de ben iktisat arz sorusu hariç tartışılan soruları yanlış yapmama rağmen soru iptali olmayacağını düşünüyorum şeklinde yorum yaptım. Hele hele 4 soru iptali akıl tutulması. Bakın Tarih sorusu zordu ben de boğazlar yaptım ama Musul doğru net ve mantıklı açıklamış hocalar. İktisat sorusunu tekrar tekrar tartışmayalım bence ders aldığım hocalara göre o soru doğru şık değişimi olması demek sınavı katletmek olur zaten o soru özelinde iptali yanlış olur bence. Para Fiskal sorusunu yanlış yaptım ben de Para politikası olarak düşündüm ama neymiş efendim araya boşluk bırakmış soru iptal olmaliymış bunlar insan mantığina aykırı yorumlar arkadaşlar ÖSYM o soruyu iptal ederse kapatsın dükkanı gitsin. Türkçe sorusu sınavda tek şık değişimi mantıklı açıklanabilir soru diyebiliriz ben bu sınava 100 kere girsem 3 yaparım her defasında o soruyu ama bu şık değişimi kesin olacağı anlamına gelmiyor bence olmayacak da zaten. Ben bu sınavdan çok çok zayıf bir ihtimalle Max. 1 sorunun iptal olacağını düşünüyorum ha bu belki sizin dediğiniz İktisat sorusu ya da Türkçe sorusu olabilir ama bence zayıf bir ihtimal bu arkadaşlar.
Bence bu küsürlü açıklamalar doğru değil. Ben inanmıyorum yahu siz bunlari biliyorsanız bu Forumda ne işiniz var zaten bir bakan müşaviri olacak kadar çevren vardır demekki. Dediğim gibi bence ÖSYM daha optikleri bile okumamıştım bu hafta okur soru iptali falan varsa puanlar ona göre ayarlanır ayın 16-17 gibisi de açıklanır bence tabi bunlar birer tahmin belki de Ahmet Bey haklıdır ama dediğim gibi ben pek inanamıyorum siz de bence bu tarz yorumlara bel bağlamayın -
Gece gündüz aralıksız çalıştık bu kadar onemli bi sınav ve bu kafar hata ustelik gecen yılda aynısı
-
Biri de çıkıp demiyor ki ya hu bu adam bu kadar şey biliyorsa eğer doğruysa ÖSYM denen kurumun cılkı çıkmış neye nasıl guvenelim diye