2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Tarih ve iktisat sorusu bence 2 tane vardı @discotheque
-
@darısı-başımıza ne şimdi ne de sınav açıklandığında buraları terkedeceğiz.başka adlarlada karşınıza gelmeyeceğiz. İptal soruları soruyorsanız tarih, iktisat para fiskal, şık değişen Türkçe, iktisat arz soruları detaylı bilgi için çarşambayı bekleyiniz.
-
@ahmetdeniz :))) insanlari umutlandirma bak cok ciddi iddialar bunlar.gunahi vebali var bu işin
-
@discotheque daha ileriye gidim mi. 400 aday puanı değişmer iptaller doğrultusunda 72,908. Çarşambaya kadar sabır.
-
@ahmetdeniz e kardeşim gecen hafta 400 dolmadi demedin mi sen? Bu yazdiklarin dogruysa gecen hafta yazdigin neydi???
-
@ahmetdeniz bence daha fazla ileri gitme ne yani sonuçlar açıklandı 400. Adayın puanını 72.80 diyorsun He ️
-
@discotheque kendi yazdıkları ile çelişiyor @ahmetdeniz baktı ki olmuyor forum da ortalamayı esas aldı ️
-
Adam kanseri veriyo gidiyo ya inanilmaz...İnanmicam diyorum tutamiyorum kendimi
-
@ahmetdeniz ahmet gecen hafta 70 demedin mi??? Simdi 72.908 flan diyorsun:))
-
Ben bu sitede yorum yapanların öz güvenine hayran kaldım hep kesin konuşmalar sınavda yanlış soru yokmuş olursa da sadece arz şokunun şıkkı değişir değil mi! Bir şeyin yanlış olup olmadığını bilmek için önce o konuda bilgi sahibi olmak lazım Sınavdan sonra sosyal medyada sınava hiç çalışmadım sınav çok basitti çalışılırsa yapılır diyenlerin bakış açısı ile aynı Ben fi tarihinde biyoloji mezunlarının vergi müfettişi yapıldığı sınavlardan beri a grubu sınavlarına giriyorum bu sınav girdiğim en kötü hazırlanmış sınavdı soru metninde tek kelime o sorunun çöp olmasına neden olabilir bu hayatta büyük konuşmamak gerekiyor yaşınız ilerlediğinde ilk anladığınız şey bu olacak
-
Geçen 70 dedi şimdi de 73, demek ki 71,5'la kapatacak. İpuçları için sağol ahmet
-
Sınavlar konusunda bir tek açılacağı tarih duyum olarak doğru çıkıyor o da yayın evleri dershaneler sayesinde yayılıyor çoğu kişinin haberi oluyor açılacak sınavdan ankara da onun dışında hiçbir bilgiye itibar etmeyin kimse neyin ne olduğunu bilmiyor 72,9 la da bu sınav kapatmaz bunca yıllık tecrübem yanıltmıyorsa beni zaten yanılırsam benden geçmiş artık derim bir daha hazırlanmam hiçbir sınava
-
@iktisat2020 vallaha adam noktasina virgulune kusuratina kadar soyluyor:))
-
@müezza gecem senenin geçen seneyi baz al işte hocam
-
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020 vallaha adam noktasina virgulune kusuratina kadar soyluyor:))
Konuşmak parayla değil herkes bir şeyler söylüyor düşünceyi açıklamak anayasal bir hak önemli olan muhakeme edip olabilirliğini tartmak
-
@iktisat2020 kacla kapatacagini düşünüyorsun hocam
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@darısı-başımıza ne şimdi ne de sınav açıklandığında buraları terkedeceğiz.başka adlarlada karşınıza gelmeyeceğiz. İptal soruları soruyorsanız tarih, iktisat para fiskal, şık değişen Türkçe, iktisat arz soruları detaylı bilgi için çarşambayı bekleyiniz.
Bir dakika bir dakika para fiskal ve arz ne alaka? Özellikle para fiskale kocaman bir ne alaka?
-
@iktisat2020 vallaha kardesim sinavin 4 soruyla kaderini degistirdi, taban puani soyledi ve havalandi:D
-
@Yunus1059, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020 kacla kapatacagini düşünüyorsun hocam
2018 in benzeri bir durum olacağını düşünüyorum kitaplarda olmayan konulardan birçok sorunun geldiği sınavın yüksek kapatacağını söylemek benim öngörümden daha uzak
-
2 soru iptal 72,908 se eğer bizim forum tahminleri 71 civarıydı. Yine forum ortalamayı tutturdu demektir. Ahmet bey sallıyorda olsa soru iptali hariç bizim ortalamaya yakın bir değer alır. O da forum ortalamasına bakıp bir değer seçmiş olabilir