2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@bozo_ hocam Uğur şıkva Abdullah Başol onları tenzih ederim ben sadece Facebook'ta ki paylaşımı buraya aktardım espiri olsun diye paylaştım
-
@Antimülakat hocam süreçte yeniyim o yüzden beni mazur görün. Kaymakamlık için mi bu 3 bölge atama ve kaymakamlık için avantajı varsa nelerdir mesela?
-
@MiraKar yok hocam o Gümrükle alakalı araya başka konu girmişti.
-
@Antimülakat anladım hocam sağolun.
-
@ahmetdeniz soru iptal ve değişimleri ne oldu? ? Birkaç gün önce kesin konuşuyordunuz bugün bu soruyu cevaplamadınız
-
@ahmetdeniz Ahmet kardeşim gelip böyle ortaya bir şeyler atıp atıp gidiyorsun, eğer gerçekten varsa bir şeyler lütfen destekli konuşursan iyi olur. Mesela Mayıs diyorsun mezun olmadığım için zaten sınava giremeyecem diyorum yavaş yavaş başlarım diyorum. Bu forumu ciddi konuların konuşulduğu forum olduğu için birkaç aydır okuyarak takip ediyorum, bu yüzden ciddiye alayım mı almayım mı anlamıyorum. Benim gibi olan kim bilir kaç kişi vardır. Yani işin özü lütfen senden rica ediyorum varsa bir şeyler destekli yaz, yoksa da kimseyi boş yere düşündürtme.
-
Şafak 17
-
Şafak 3veya 2’de şakkadanak diye açıklayacaklar @Pisagor
-
@müezza tahmin mi duyum mu?
-
Hocam ne tahmin ne duyum hissi kablel vuku Bu gece rüyamda cumhurbaşkanı beni teskin ediyordu mesela 548. olduğumu gördüm rüyada dünyam başıma yıkıldı. Bu site manyak etti beni tahmin duyum iptal derken. Allah sonumuzu hayr etsin inşallah @109-dönem
-
@müezza @ahmetdeniz iptal edilen 2 soru ve şikki değişen 2 soruyu acikla artik, coşaun buralar:DD
-
Sınavla mülakat arası ne kadar zaman var arkadaşlar? ve mülakat sonuçlarının açıklanması ne kadar sürüyor?
-
@müezza 5-18 mart mülakat tarihleri 10 nisan mülakat sonuc aciklanma
-
@siyasalllııı @ahmetdeniz hocam emin olun sınav açıklandığında ortalıkta kaybolacak veya farklı bir takma adla yazmaya devam edecek ama birileri hala inanmaya devam edecek bu tür adamlara
-
@darısı-başımıza şimdi seni de linçleyebilirler "adamı küstürme" diye
-
Tarihte musul sorusu için ismail adıgüzel hocanın açıklamasını 1:11:30 dan sonrasını izleyebilirsiniz
-
@alpkaim geçen senenin değil mi bu
-
@ESE0303 kardeşim soru iptal diyor madem sorunun iptal olduğunu biliyor hangi sorular olduğunu neden söyleyemiyor çok mu zor
-
@darısı-başımıza o yüzden inanmaya gerek yok. Ama milletin hakkına girdi, farkında değil.
-
Sinavda sorunlu 4 soru yoktu ki.salladigi burdan bile belli.