2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@buhayatta kayınbiraderim söyledi
-
@hedef2020 kayinbiraderin kim?
-
@buhayatta kahveci kadir
-
@hedef2020 selam söyle Kayinnnnnbiraderine o anlar:)
-
@ahmetdeniz Tarihte bugün... Sadık Yıldırım Mhuy ilanı geliyor diyeli 3 sene oldu...Efsane yine balon gibi patladı Böyle sahtekarlara itimat etmeyin🤪🤪🤪🤪
Uğur Şivka Abdullah BaşolTarihte bugün... Sadık Yıldırım Mhuy ilanı geliyor diyeli 3 sene oldu...Efsane yine balon gibi patladı -
@darısı-başımıza Facebook'ta alan grubunda paylaşmışlar ️
-
@Sherlock_Holmes ben tesadüfen ekşisözlükte görmüştüm. Herhangi bi cevabı oldu mu ben görmedim, duymadım ancak açıklamalarda kemal gözler hocanın herhangi bi yanıt alamaması zaten durumu gösteriyor gibi..
-
@buhayatta pişmaniye al da gel bekliyor:)
-
@darısı-başımıza mayıs ayında görüşmek üzere mayıslar güzeldir
-
Özür dileyerek soruyorum, ben iktisat sorusunu doğru yapmıştım. Soru iptal olursa netim düşecek mi, aynı mı kalacak?
-
@ahmetdeniz mayıstan önce kasım var da Ahmet Başkan
-
@ahmetdeniz kardeşim ben mayıs ayı için bir şey demedim sen soru iptalleri ve cevap değişimleri oldu dedin ondan soruyorum
-
@ahmetdeniz guy için duyum alır kaymakamlık için duyum alır insanlarla ne güzel dalga geçiyorsun sen öyle. Bu kadar insanın ahı kolay çıkmaz ama emin ol.
-
@darısı-başımıza @ahmetdeniz ugur sıvkada buralarda bizi gözetliyor sanırım. ama çok guy bilgileri paylasmasın bence puanları filan aktarırım demesin gözetleniyor sonucta..
-
@bozo_ ve diğer arkadaslar da aktif sekilde facebooktan buraya devam..
-
@forrest iptal olan soru hesaplamaya katılmayacağı için ve sende doğru yaptığını söylediğinden dolayi net sayısı hesapladigindan -1 düşük olacak..Iptal olan sorunun puani ise alanda bulunan diger 65 soruya esit olarak yansitilacak..Yani alandaki her sorunun getirecegi puan (66/65 x alan neti) olacak.
-
@oguuzzz teşekkür ederim
-
@ryu753 @ahmetdeniz yeterlikten kalırsan bu yazdıklarını hatırla ahmet:)
-
Yoksa bu @ahmetdeniz guy olup da face de bir grup admini mi acaba 🤫
-
@can-mavi onu bilmiyorum da 66 yapmış:) 2 soru iptal ediyor, 2 sorunun da şıkkını kendi yaptığı gibi değiştiriyor:))