2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Sherlock_Holmes aynen ben de baya bir inceledim. Çok şaşırdım ve umarım doğru değildir diye içimden geçirdim. İddialar çok ciddi.
-
@janbengi hepsi doğru, kemal gözlerin idare hukuku kitabının on sözünde dava numaralarına kadar mevcut , hepsine dava açmış kemal gözler
-
@can-mavi gerçekten çok ama çok şaşırdım.yıllardır saygı duyduğum ve kitaplarından faydalandığım biri hakkında bunları duymak beni üzdü doğrusu.
-
@janbengi olumlu veya olumsuz bir şey diyemem, en az 6 sene themis ve altınseri den çalıştım, son 2 yıldır kemal gözlerden çalışıyorum, ön sözünü okuyunca farkettim ben de dediklerini
-
@can-mavi olay ne ben anlamadım
-
Yarin sayistay sinavinda umarim bir arz soku daha sorarlar:D
-
Arkadaşlar resmen bir sorudan kısır tartışmalara boguldunuz. İtirazlar yapıldı artık bekleme zamanı. Burada bu konuyu uzatmak çok anlamsız.
-
Yarın sayıştay sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar, Allah muvaffak etsin
-
Tartışmanızı balla kesiyorum yeni sınava hazırlanacak arkadaşım varsa bana özelden yazsın ihtiyaç fazlası kaynaklarım var yardımımız dokunsun.
-
@ahmetdeniz kardeş yok mu bir gelişme çok iddialı konuşuyordun soru iptali ve değişecek soru şıkları için değişiklik mi oldu
-
@ahmetdeniz
Yani hocam bu durumda sınav mayısta olabilir mi -
@darısı-başımıza çarşambayı bekliyoruz
-
https://hizliresim.com/s/upload-success
Erdal ünsal makro iktisat sayfa 721 -
-
@buhayatta Ani dememiş Erdal hocanın diploması ve hocalığı şüphelidir(!)
-
@buhayatta yok hocam forumda 69-70 alan arkadaşlar mı bilecek Yoksa Erdal Ünsal mı? Tabiki Erdal Ünsal değil engin bilgileriyle forumdaşlara sormak lazım bu soruyu
-
@cavenecadas amacim tartişma falan yaratmak degil.ösym sorularini direk erdal ünsal hocadan soruyor o açidan paylasimi yaptim.
-
@buhayatta teşekkürler paylaşımın için. Umarım en azından forumdaki tartışmalarıda noktalar
-
Zeynel dinler hocanin kitabinda da ayni ifade var ama paylaşmaya gerek duymadim onu artik.
-
@buhayatta hocam amacını anlamakta güçlük çekiyorum. İtiraz edenler ikinci bir dilekçe verip ‘Aman bir hata ettik, forumdaki birkaç arkadaş bizi ikna etmek için epeyi bir uğraştılar ve başardılar, sorunun bu kadar tartışıldığına bakmayın, siz ne sorduysanız hatasızdır, bizi affedin . .’ vs mi dememizi bekliyorsun ?
Geçen sene de iktisattan iptal edilen hatalı soru olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak kendi araştırmalarımızın yanına Yüksel hocanın da değerlendirmelerini ekledik ve itiraz ettik, bekliyoruz. Sonuçtan kim memnun kalmazsa diğer yasal yollarını kullanır. Bu kadar basit.