2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Ya bence bir bekleyelim hemen engel engellenmesin @ahmetdeniz . Dediklerine inanmayıp umutlanmayacak kadar irade az çok herkeste vardır sonuçta. Listeye ekleme falan da yapmadı yani listeyi trollemedi
-
@iktisat2020 hahaha ben de ismimi sordurtmayı düşünüyordum @ahmetdeniz’e. Listeyi ilan edecekse gerek kalmayacak galiba
-
Bakalım çarşamba günü ne gelecek @ahmetdeniz den :))
-
Forumun esas gündemine dönersek geçen sene sınava girip netini arttıran kimse var mı ? Ben 10-15 net düşüreni biliyorum ama yükselteni duymadım (iki sınava da hazırlanarak giren ) Böyle zor sınavda 80 üstü net nasıl çıkarılır halen anlamıyorum Ayrıca bu puan yazdıranlar bütün soruları ÖSYM sitesinden kontrol ederek mi netlerini belirledi yoksa sağdan soldan ve Türkçe dahil bir kısmını kontrol etmeden tahmini mi kusura bakmayın ama tahmini net yazan da oluyor
-
hatta sosyal medyada gördüm kpssye girmiş kız benim sorumda harita vardı burada yok diyor Birinci olacakken barajı geçemiyorlar sonra bu hafızayla
-
@bozo_ belki sonuçlar açıklanabilir ???
-
@iktisat2020 ben artirdim diycem ama gecen sene iptal edilen soru vardi bu sene iptal edilip edilemeyen durumu bilmiyoruz henuz
-
@iktisat2020 hocam gecen sene ben 73 net( küsürati hatirlamiyorum) bu sene 71 net beliyorum gecen sene iptal olan 2 soruyu da dogru yapmistim kıl payi kacirmistim nasip degilmis diyelim bu seneki sinavi ise gecen senekiyle kiyas bile yapmam kesinlikle zordu.
-
@sbui61 zor ama çalışana zor sosyal medya öylesine girdim ama çok basitti diyenlerle dolu daha sınavın zor mu basit mi olduğunu muhakeme edemiyor ama çalışsa sınavı kazanacak
-
@iktisat2020 gecen sene çalışmamıştım son 1 ay baktım 65 küsür sonuc geldi..Bu sene 2.5 ay çalıştım 73.5 ancak bu sene bariz bir şekilde sinav zordu önceki yıllarda da girdim sinava
-
Birde netlerini ÖSYM sitesinden kontrol etmeyen varsa bu forumu takip eden mutlaka kontrol etsin sorular kalktı mı bilemiyorum çünkü bu sitede ve sosyal medyada oluşturulan listelerdeki cevaplarla büyük uyumsuzluk var Ben 3 defa detaylı kontrol ettim sosyal medya listelerine göre çok rahat barajın üzerinde netim geliyordu şimdi mesafeliyim hukukta bile kesin doğru olarak aklıma yazdığım sorular çizdim en basit örneği dünya bankası diyorlardı gsmh sorusuna safi milli hasıla 250 diyorlardı
-
Sonra KPSS zedeler gibi benim sorumda harita vardı benim sorumda benim verdiğim cevabı istiyorlardı demeyin
-
@oguuzzz önceki yıllarda mülakata kalabildin mi
-
@iktisat2020 bu sene sınava ikinci girişim. Geçen sene tecrübesiZlik sınavın mantığını algılayamamadan kaynaklı olduğunu düşünmekle 66.42 puan almıştım. Bu sene 73.5 net var. Çok daha fazla yapmayı bekliyordum olmadı. Geçen sene Türkçe çok zor deniyordu 2 yanlışım çıkmıştı , bu sene kolay deniyor 5 yanlışım var. İnşallah Rabbim mülakata kalmayı nasip eder. Allah emek veren herkesin yardımcısı olsun.
-
Çeyrek çember sorusunu 4kök5 yaptım. Emin olarak çözen teyit edebilir mi?
-
@darısı-başımıza yok kardeşim daha önce mülakata girmedim hiç..2018de de 62 net vardı ancak sınava kendimi denemek için giriyordum bu seneki gibi özel bir hazırlık yapıp girmedim ve iktisata hic bakmamıştım daha önceki senelerde
-
@darısı-başımıza hayır çok eskiden beri a grubu sınavlarında tecrübem var ama bu sınava 2. girişim birde p37 zamanında puanı almıştım ama p37 şartı kaldırıldı kullanmadım puanı p37 82 gelmişti klasik olunca da uğraşmamıştım
-
Yanlış başlık afedersiniz🤭@mmülkiyelii
-
@mmülkiyelii sorun yok resmi daire değiliz İnşallah 4kök5 dir cevabı
-
İnşallah @iktisat2020