2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Iyi aksamlar arkadaslar forumla yeni tanistim benim bu sinava 3. Girisim bu sene 73 dogru 14 yanlisim var yani 69.5 net sinav giridgm 3 senedeki en zorlayici sinavdi benim tahminim
80 net uzeri 40 kisi
75 ile 80 arasi 120 kisi
70 ile 75 arasi 250 kisi ancak vardir
Yani 70 in biraz ustu kapatir gibi 70.5 civari falan benim tahminimdir soru iptali olursa belki bende girerim ama olacagini pek zannetmiyom olsa olsa 1 tane belki -
@ESE0303 Hallac-ı mansurun "Ene'l-Hak"felsefesine benzettim hocam hikayeyi.
-
@katalaksi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Iyi aksamlar arkadaslar forumla yeni tanistim benim bu sinava 3. Girisim bu sene 73 dogru 14 yanlisim var yani 69.5 net sinav giridgm 3 senedeki en zorlayici sinavdi benim tahminim
80 net uzeri 40 kisi
75 ile 80 arasi 120 kisi
70 ile 75 arasi 250 kisi ancak vardir
Yani 70 in biraz ustu kapatir gibi 70.5 civari falan benim tahminimdir soru iptali olursa belki bende girerim ama olacagini pek zannetmiyom olsa olsa 1 tane belkiHocam bu forumda yeni olduğun belli yoksa kesin şöyle olur düşük alanlar yorum yapmasın 75 altı alanlar kaymakam olamaz gibi bir üslubun olurdu alçak gönüllü ihtiyatlı bir insan olduğun belli İnşallah senin gibi insanlar kaymakam olur soru iptaline gelecek olursak akademik değerlendirmeleri bir kenara koyacak olursak Türkçe ve Tarihten iptal ve şık değişikliği olacağını düşünüyorum 6. his mi tahmin mi yoksa öyle olmasını istediğim için mi bilemiyorum İnşallah seni mülakata atar sonuçlar
-
@iktisat2020 tesekkur ederim hocam insallah hep beraber kaliriz mulakata benim bu sene olmaz ama insallah ilerleyen yillarda olur bakalm mevlam neyler neylerse guzel eyler
-
@iktisat2020 sınavı kazanmak için gereken puan 70..Geri kalan fazlalık yapılan alım sayısı ile ilgili suanda 100 yerine 50 kisilik bir alım olsaydı mülakata kalmak için net sayısı daha da artacaktı veya 150 kişilik bir alım olsaydı daha farkli bir durumla karşılaşmış olacaktık..Onun için kimse şu net altı kaymakam olamaz diyemez..Diyorsa da tamamen egosunu tatmin etmek için gereksiz konusuyordur..
-
@iktisat2020 Hocam geçen sene ilk girişimdi. açıkcasi geçen senede baya çalıştim ama türkçe yapamiyorum geçen sene 3 netim vardi , 69.5 yaptim.
bu senede türkçeden 5.75 netim var. ama alan kısmımi artirarak 58 net yaptim. Bu sene 73.75 netim var
Aynısı kpss A sinavinda hukuk iki senedir 39 doğru 1 yanlis ama gk gy batık... sınavlarda türkçede okudugumu ilginc bir sekilde analmiyorum
-
Hukuk mezunu olup 70 üzeri bekleyen var mı arkadaşlar? Hukukçuların şansı İİBF ye göre yüksek mi sizce? Bir de idari hakimlik mi yoksa kaymakamlık mı? Tercihiniz ne olurdu
-
@geliruzmanı07 Hukuk mezununun şansı neden yüksek olsun ki?
-
@geliruzmanı07 hukuk mezunlarını sınav için soruyorsan şansı düşük mülakat için soruyorsan referans çok kuvvetli olması lazım kazanan diğer adaylar gibi yani hukuk mezunu diye ayrıcalık tanınmıyor kimseye
-
@janbengi SİZCE dedim zaten
-
Ya inşallah dediklerin doğrudur kardeş
-
@geliruzmanı07 hukuk ve son birkaç yıldır sınava girme hakkı tanınan psikoloji gibi bölümlere kota gelebilir ki bence hukuka gelmese bile diğerlerine gelmesi gerekir (idari hakimlikteki iibf kotası gibi). Kazanma şansları için yorum yapamayacağım.
-
@geliruzmanı07 Bilgi değil ama bence hukuk mezunları dezavantajlı bile olabilir. Bakanlık bürokratları çoğunlukla İstanbul Ankara Siyasal Mezunlarından, buralardan mezun olanlara daha sempatik bakılıyor olabilir.
-
@siyasalllııı bence sınava sadece Hukuk ve SBF/İİBF girebilmeli. Bu yorumum linçlenecek biliyorum ama şahsi görüşüm bu yöndedir.
-
Atarsa 16
-
Soru iptal olmazsa eğer 400.nün puanında en az 25 kişi daha mülakata çağırılır bence...
-
@aslanturbey dedigin gibi soru iptal olmazsa yüksek bi ihtimal çünkü yığılma fazla var
-
@oguuzzz offff çok var cokkk belirsizlik kötü
-
@bozkurtbey iibf'lilerin sbf ile aynı olduklarını düşünmeleri bana hep garip geliyor
-
@parpp2 tam olarak ne farkı var acaba?_