2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ahmetdeniz Behlül kaçar
-
@ahmetdeniz Gitmek zorundamısın ?
-
@ahmetdeniz önce herkes netlerinde yanilacak ve 400 dolmayacak imasında bulundun.Daha sonra nokta atışı 72,9 dedin şimdi de patlat bi 74 le kapatacak duyumu.Her halükarda ben demiştim dersin
-
@ahmetdeniz o kadar yazdıklarınla dalga mi geçtin bizimle isteyen inanır isteyen inanmaz vicdan var mı hocam sende
-
@ahmetdeniz yıkıl ya pişkin
-
@ahmetdeniz yalancı mı çıktın ️
-
@darısı-başımıza balon hocam balon
-
@ahmetdeniz üçkağıçı ️ ya çarşamba 23.00 Ahmet ben ta 2n başta demiştim çarşamba geldiğinde kaybolacak diye
-
@ESE0303 amin kardeşim amin
-
Bence adamın üzerine fazla gidiyorsunuz, hadi inananın burada sitem etmesini anlarım, bekleyişi karşılanmamıştır, ancak inanmayanların neden bukadar sitem ettiğini anlamadım, hele ki beddua ediliyor, yapmayın arkadaşlar, isteyen inanır isteyen inanmaz, eleştiri farklı hakaret farklı şey
-
@can-mavi bugun mutlaka aciklamasini yapar @ahmetdeniz daha gun bitmedi, geceye kadar beklemekte fayda var..
-
@can-mavi aynen öyle. Millet her denilene bir umut diye sarılıp inanmış şimdi de sanki jet fadıldan kazık yemiş gibi saldırıyorlar. Valla ben biraz fena olsam 3 hesap açar cebindeki son paraya kadar alırdım müstakbel kaymakam adaylarımızın. Sakin olun sonuçları bekleyin. Nasipse olacak Ahmet dediyse değil.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bence adamın üzerine fazla gidiyorsunuz, hadi inananın burada sitem etmesini anlarım, bekleyişi karşılanmamıştır, ancak inanmayanların neden bukadar sitem ettiğini anlamadım, hele ki beddua ediliyor, yapmayın arkadaşlar, isteyen inanır isteyen inanmaz, eleştiri farklı hakaret farklı şey
Kesinlikle katılıyorum , inananlardan çok inanmayanlar adamı merakla bekliyor ve saydırıyor madem @ahmetdeniz e inanmıyorsunuz bırakın yazsın dursun sallamayın . Bende adamın yazdıklarına inanmıyorum katılmıyorum , ümitlerimi de bir forum kullancısının söyleyeceklerine bağlayamam süreç çok hassas haklısınız ancak trol ise , trol diyip geçmekte fayda var .
-
@omerkoseye hocam insanları seversiniz sevmezsiniz bu sizin bilceginiz iş ama iftira atmak hiç dogru bişi degil.
-
@KAMUCU-1 aynen ben de takılmam böyle şeylere. Meseleyi dramatize etmeye gerek yok atıp tutan çok var buralarda iplememek lazım gül eğlen geç işte. Ama herife de bir engel de şart oldu
-
ne zaman açıklanır sizce sınav
-
@kofik44 17 kasım en erken
-
@alpkaim nerden biliyorsunuz hocam
-
@raskolnikov1 geçen seneyi baz aldım kardesim arkadaş fikir sormuş bu da benim fikrim
-
dostlar adam zaten bugün bişey yazamayınca bidaha kendi yazmayacaktı şimdi bi bahanesi olmuş oldu. bırakalım saat 23:00 da da bişey gelmez ise daha gelmez zaten. ki kendisi eski gönderilerinde hep demiş biz buradayız diye basit bir iki eleştiriye küsüp gitmez sanırım. 23:00 ı bekliyelim biz ne diyecek bakalım..