2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Khazad-Dum dogrudur. Su asamada bunlari dusunmeden calismaniza bakin siz, zaten mulakata kalirsaniz o surecte dusunursunuz bunlari
-
yasin çobanın kitabının çıkması uzun sürecek o zaman, mustafa karadeniz türkiye ekonomisi kitabını kullanan var mı ?
-
@fthdyngc Mustafa karadenizin kitabını kesinlikle önermiyorum içerisi yanlış bilgi dolu adam tüfeye paasche endeksiyle hesaplanıyor yazmış. Şaka gibi parayla satıyorlar birde
-
@ryu753 teşekkürler. o zaman burcu doğanın kitabını alıcam o da öneriliyordu
-
arkadaşlar tc ekonomisinde tüik merkez bankası gibi kurumlardan bakmamız gereken önemli istatistiki verileri yazabilecek olan var mı acaba ?
-
mustafa karadenizin kitabini pandemi doneminde incelemeden aldim incelesem almazdim bir gunde bitirdim tarihler kafa karistiriyo bazi yerlerde bide guncel verileri yeterli bulmadim tavsiye etmiyorum alipta tavsiye eden varsa onada karismam polemik yaratmak icin degil sadece dusuncelerimi aciklamak icin yazdim
-
@VeblenMeblen gerçekten dediğinizin daha fazlasınıda hakediyor o kitap çala kalem hazırlanmış bazen ekmeklerini kazandıkları öğrencilere saygısızlık yaptıklarını düşünüyorum böyle hocaların.
-
@VeblenMeblen o şahsın adının geçtiği her türlü kitaptan uzak durmakta fayda var
-
@fthdyngc burcu doğanın kitabını geçen gün inceleme fırsatı buldum gayet güzeldi
-
bismallah diyerek başlayalım. dostlar şimdi 18 ekim değil mi sınav süre az ona göre plan yapmak gerkiyor.
-
@mülkiidareci hocam strateji ve bütçe başkanlığı sayfasında verileri daha derli toplu bulabilirsiniz. İstihtama, büyümeye, bütçeye vs ilişkin verilerin hepsi var yıllar itibariyle.
-
@ceterisparibusss üstad kaynak paylaşımın için teşekkürler iktisadı kaç yapmıştın
-
@pcportal 8 yapmıştım hocam
-
@fthdyngc teşekkürler hocam
-
@Özneeksikliği teşekkürler hocam
-
@churcill cok iyi dedin
-
@ceterisparibusss teşekkürler cevabın için hocam inşallah kimsenin emeği zay olmaz
-
İyi günler iyi çalışmalar arkadaşlar.Kaymakamlik sınavlarında her yıl mikro ve makro iktisatlardan gelen sorular belli başlı konulardan mı geliyor yoksa bütün konularından gelebiliyor mu? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim çünkü ders çalışma zamanım kısıtlı olduğu için önemli konulara ağırlık vermek istiyorum.
-
Öncelikle herkese iyi aksamlar. Ben bir şey danışacaktım. Sınava çalışmak için araştırma yaptigimda mevzuat ve konu anlatim kitapları çıkıyor karşıma özellikle daha önce girmiş olanlar hangisini önerirsiniz. Foruma ilk kez bir şeyler yazıyorum beceremedim yanlislikla yeni konu açtım sonrada silemedim kusura bakmayın. Hepinize iyi çalışmalar umarım verdiğiniz emeğin karşılığını alırsınız.
-
Türkiye'de, bir ailenin başına ne gelebilecekse neredeyse 2020 Ocak 1'den bu yana yaşadım. Bir deprem kaldı... Can sıkmak istemem ama soracağım soruya mantıklı bir zemin olsun diye girizgahı böyle yaptım:
İktisat tabanım iyidir, Anayasa da bilirim. İdarem 0, acaba diyorum 18 Ekimde olduğu kesin diyelim, sizce yetiştirebilir miyim?
Aralıkta olsa her hâlukarda emek veririm ama 18 Ekim biraz can sıktı.
Samimi yorumlarınızı bekliyorum; moral de bozun gerekirse. Zira moraller şimdi bozulmazsa sonra bozuluyor.