2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
sınavda ne kadar salladığınız tutarsa bir bakmışsınız çok iyi bildiğiniz soruları kaçırmışsınız bir nevi adalet yerini buluyor sallayarak sınav kazanılmaz uzun metinli cevaplarda bazen bilmeden bile doğru şık bulunabilir bu durumda soruya bağlı bu sınavda böyle soru çok azdı genelde tek cevaplı sorular sormuşlardı yani bu sınava özel çalışmayanlar başarılı olamaz bu sınavda kpssye hakimliğe çalışıp şuna da gireyim diyenler döküldüler kesinlikle
Ne adaleti kardeşim şaka mısın sen atıp tuttun ben iki şık arasında kalıp atmadım diye adalet senden yana mı oluyor
-
@ESE0303 hocam geçen sene türkçe 3 net bu sene 6.75 net , yani aldığım net ile orantili yazıyorum
-
Atma işi sınavdan sınava değişir arkadaslar ben 2019 da boş bırakmam gereken soruları işaretledim dışarda kaldım bu sene kendi kendime siz verdim kesinlikle 2 sık arasında kalsam da işaretlemeyecektim fakat sınavı bitirdikten sonra kendi muhasebemi yapınca tereddütte kaldığım soruları risk alarak işaretlemeye tekrardan karar verdim ama bu sefer lehime sonuç doğurdu ez cümle olarak her sınav farklıdır anladım ki buna sınav esnasında karar verilmelidir
-
@Ahmetdeniz2300 sozunu tut ahmet
-
@suigeneris123 hocam sizin gibi ifade etseler okeyim ama adam yok adalet böyle sağlanıyor yok çalışan atabilir falan gibi ne kadar akla hayale sığmayan argüman varsa söylüyor kabullendirmek için
-
@siyasalllııı en çok çalıştığım b.belediye sorusunu 2 sik arasinda kalarak alanya işaretledim...
-
@siyasalllııı bu sonuca nasıl vardın acaba çok şaşırdım.polemik istemiyorum,yalnız sallamak diye bir şey yok fikir yürütmek diye bir şey var onu anlatmaya çalıştım.ne alakasız şeyler söylemişsin.başarılar kardeşim hayırlısı.
-
@Ahmetdeniz2300 bu kadar mı işsizsin be birader.. Git ötede oyna biraz
-
@erdogan1 kardeşim cümlenin başında sınava çalışıldıysa demişsin ona binaen dedim. Fikir yürütmeyi direkt üç şık eleyip iki şıkka kalıp boş bırakan ya da atamayan çalışmamış mı oluyor. Çalışmamışsa üç şıkkı nasıl direkt eliyor onu diyorum ben. Fikir yürütme bunun bir tık altı. Çalışmaya bağlı bir sınav değildi kısaca.
-
@erdogan1 kardeşim cümlenin başında sınava çalışıldıysa demişsin ona binaen dedim. Fikir yürütmeyi geç direkt üç şık eleyip iki şıkka kalıp boş bırakan ya da atamayan çalışmamış mı oluyor. Çalışmamışsa üç şıkkı nasıl direkt eliyor onu diyorum ben. Fikir yürütme bunun bir tık altı. Çalışmaya bağlı bir sınav değildi kısaca.
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
sınavda ne kadar salladığınız tutarsa bir bakmışsınız çok iyi bildiğiniz soruları kaçırmışsınız bir nevi adalet yerini buluyor sallayarak sınav kazanılmaz uzun metinli cevaplarda bazen bilmeden bile doğru şık bulunabilir bu durumda soruya bağlı bu sınavda böyle soru çok azdı genelde tek cevaplı sorular sormuşlardı yani bu sınava özel çalışmayanlar başarılı olamaz bu sınavda kpssye hakimliğe çalışıp şuna da gireyim diyenler döküldüler kesinlikle
Ne adaleti kardeşim şaka mısın sen atıp tuttun ben iki şık arasında kalıp atmadım diye adalet senden yana mı oluyor
Türkçe testinde kaç net yaptın ?
-
@Ahmetdeniz2300 ooo yüzsüz Ahmet gelmiş senin ne dediğini kimse anlamıyor ki şifreli konuşuyorsun ne söyledin de ne doğru çıkacak vallahi ben senden hiçbir şey anlamadım şimdiye kadar hep çarşamba desin cuma dedin saat 23.00 dedin ️️
-
@iktisat2020 söylediğin şeyin ne anlama geldiğini bilmediğin anlamına mı geliyor bu soru? Ben söyleyeyim sana o zaman tam da benim sana yazdığım bir önceki iletiyle aynı anlama geliyor sen istediğin kadar anlamadığımı düşün.
-
@Ahmetdeniz2300 Ne dedin de ne çıkacak acaba? Hiçbir şey demiyorsun ki. Sürekli tarih saat verip açıklama yapmıyorsun, sonra bir de afra tafra yapıyorsun. Ne geçti eline, ne kazandın? Ama ben sana ne kazandığını söyleyeyim mi? Bir sürü ah aldın, vebal atına girdin, kul hakkına girdin. Ben günlerdir senin yüzünden hakimlik sınavına çalışamıyorum, sana hakkımı HELAL ETMİYORUM. Şimdi bazı arkadaşlar diyebilirler ki niye takıyorsun, sen dersine bak. Ama öyle olmuyor işte, stres altındayken insan her şeyi kafaya takıyor, ben öyleyim en azından.
Bu duyumlarla ilgili de bir şeyler söylemek istiyorum:
- Duyumu olan arkadaşlar, lütfen duyumlarınızı "duyum" olduğunu da belirterek paylaşmaktan çekinmeyin. Bizim için çok faydalı oluyor.
- Duyumu çıkmayan arkadaşlara kızan arkadaşlar, niye kızıyorsunuz? Adı üstünde duyum. Bakandan da duymuş olsanız duyum olacak sizin için. "Duyum: Doğruluğu kesin olarak bilinmeyen haber, istihbarat" (TDK Sözlük)
- Duyumu olmadığı halde art niyetli olarak insanları yanıltmak, oyalamak için yalan paylaşım yapan arkadaşlar, lütfen yapmayın bunu. Bu vebal sizi iflah etmez, er yada geç çıkar bu sizden, Allah yarına bırakır ama yanınıza bırakmaz. Ah almayın.
Şu sürece artık dayanamadığım için bunları yazmak istedim.
Son olarak paylaşmak istediğim : arkadaşlar sakin olun, birbirinizi kırıp dökmeyin. Tüm bunlar yaşadığımız stresle alakalı. Belirsizlikler hepimizi yoruyor ve acısını birbirimizden çıkartıyoruz. Yapmayın lütfen, gerek yok bunlara, herkesin nasibinde ne varsa o çıkacak karşısına. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Güzel ülkemize en güzel şekilde hizmet edecek, hayırlı insanlar gelsin inşallah bu makamlara. Kalın sağlıcakla...
-
@siyasalllııı hocam sizin puanınız listede var mı ?
-
@siyasalllııı çalışmamın yanına konsantrasyon,tecrübe,sakinlik,risk alabilme vs gibi faktörleri de ekleyeyim o zaman.Ayrıca şunu da belirtmem de fayda var,sınava az bir süre çalışabildim,vaktim olmadı maalesef,yani amacım ben çok çalıştım demek değil.
-
Acaba ösym optikleri okumuş mudur ️
-
@darısı-başımıza bence kesin okumuştur neredeyse 20 gün oldu. Hatta şu anda ilk 400 bellidir zannımca. 2015 yılında YGS'yi 5 günde açıklamışlardı ve o sınava 1,5 milyon kişi girmişti galiba, bu sınava ise Max 25 bin kişi girmiştir. Bence önümüzdeki hafta içi açıklarlar artık
-
@bozkurtbey ilk 400 de var mıyız acaba ösym de de tanıdığımız da yok ki ️
-
@Ahmetdeniz2300 doğtu söyle ösym de mi çalışıyorsun ️