2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Antimülakat geçen sene almisti hocam
-
sınavda ne kadar salladığınız tutarsa bir bakmışsınız çok iyi bildiğiniz soruları kaçırmışsınız bir nevi adalet yerini buluyor sallayarak sınav kazanılmaz uzun metinli cevaplarda bazen bilmeden bile doğru şık bulunabilir bu durumda soruya bağlı bu sınavda böyle soru çok azdı genelde tek cevaplı sorular sormuşlardı yani bu sınava özel çalışmayanlar başarılı olamaz bu sınavda kpssye hakimliğe çalışıp şuna da gireyim diyenler döküldüler kesinlikle
-
-
@iktisat2020 sallama demiyelim de 2 sik arasinda kalinan durumlarda boś birakmamak daha akilci oluyor.
-
@Pisagor bir tek uzman yardımcılığı var, memurları yok mu bu kurumun?
-
İdari hakimlik 78 sayıştay 65 doğruyla kapatıyor bunlarda mülakat kontenjanı daha az kaymakamlıkta doğru hesabı yok buna rağmen 73 netten bahsediyorlar klasik sınavlarda standart sapma var düşük kapatıyordu onun öncesinde p37 zamanı 62 netle kapattığı olmuş Tüm bunları üst üste koyarsak bana göre garip olan 2019 sınavının yüksek kapatması olmuş 2018 in düşük kapatması değil bu yıl sınavın zorluğu dikkate alınırsa 2018 benzeri sonuç çıkacağına olan inancım arttı
-
''Bir şey yapmamız değil, aksine beklememiz gerekir.''
Heidegger, Olmaya Bırakılmışlık
-
@iktisat2020 sınava çalışıldıysa eğer çok yabancısı olduğumuz bir konuyla ilgili soru hakkında da fikir yürütme alt yapımız oluşmuş diyebiliriz.afet risk bölgeleri sorusu,dernek personeli soruşturma izni gibi mesela,bu kanunlara asla bakmadım ama başka mevzuatları okuduğum için Cb ve İç İşleri Bakanı gibi şıklara ulaşabildim çok şükür kardeşim.
-
Bir kaç kelam edip sizlere veda edeceğim. Görüyorum ki yöneticileriniz dahil bir çok aday sınırda. Hiç bir şeye tahammülünüz yok. Olsun yaşınıza veriyorum. Kimine göre trolüm. Kimine göre değil. Dediklerim çıktığında hepiniz şaşıracaksınız. Ben hiç birinize kırgın da kızında değilim. Çıkmış olduğunuz bu kutsal yolda muhafak adaletli şekilde bulunduğunuz ilçeyi yönetirsiniz. Yine söylüyorum ne bir kitap yazarıyım. Ne de dersane yamağı, Özel derste vermem kitapta satmam. Hadi kalın sağlıcakla. Ahmet deniz kaçar
-
@Ahmetdeniz2300 Bi söz daha söyleme... İnanırım :)))
-
Kullanıcı adı mahvetti beni
-
@Ahmetdeniz2300 kalsaydınız iyiydi hocam
-
@Ahmetdeniz2300 Gitmek zorundamısın ?
-
@Ahmetdeniz2300 herkesi suçluyorsun ama tek yaptığın tarih verip arkadaşları beklentiye sokup hiçbir şey söylememen. Ben de senin yaşına veriyorum söylediklerini. Paylaşım tarzını ve yazdıklarını bir gözden geçir bence uslüp sıkıntın var. Paylaşımların trollük değilde duyuma dayalıysa trol gibi paylaşım yapma. Yukarıda duyum nasıl olur örneklerini arkadaşlar paylaştı. Geçen sene burada herkes için güvenilir bir kişi olan amirim baraj puanı hakkında duyum paylaştı ama sonuç o şekilde çıkmadı. Keza 5 Aralık için paylaşım yapanlar oldu onlar da doğru çıkmadı ama bu paylaşımı yapanlar engellenmedi. Çünkü duyum olduğu için yanılma payları var. Ama sen engellendin burada bir düşünmen gerekiyor niye engellendiğini. Sonra sana tepki gösterenlere atıp tutabilirsin belki.
-
@Ahmetdeniz2300 70 alan içerde diyordu , şimdi de sınırda olanların kendisini eleştirdiğinden bahsediyor , asıl sınırda olanlar seni eleştirmez sana dua eder 70 söylemin doğru olsa idi . Şimdi ise 72.9 diyorsun , söylemlerim tutarlı değil kardeş.
Not : Ağam eglenir bizimle
-
@Ahmetdeniz2300 devamli su gunu bekle bugunu bekle dedin ve dedigin gunler hicbir aciklama yapmadin ahmet. Er kişi sözünü tutandir.sen sözünü tutmadin ve hala boş yapiyorsun...bomboş
-
@Pisagor hocam şu mısın'ı ayrı yaz artık
-
@Ahmetdeniz2300 haci var mi bir aciklaman? Yoksa daha yazma insanlarin ahini alma!! Yeter!
-
@Ahmetdeniz2300 Ahmet dediğin şey ne kardeşim açık oyna. Ben hala senin ne dediğini anlamış değilim. Yuvarlak konuşma
-
@erdogan1, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020 sınava çalışıldıysa eğer çok yabancısı olduğumuz bir konuyla ilgili soru hakkında da fikir yürütme alt yapımız oluşmuş diyebiliriz.afet risk bölgeleri sorusu,dernek personeli soruşturma izni gibi mesela,bu kanunlara asla bakmadım ama başka mevzuatları okuduğum için Cb ve İç İşleri Bakanı gibi şıklara ulaşabildim çok şükür kardeşim.
Ne alaka ya orda yurtdışı türklerde gk gyde iki şık arasında kalıp atmak yerine boş bıraktık ve siz bunları atıp tuttunuz diye bizden daha çok mu çalışmış oluyorsunuz siz hak ettiniz biz hak etmedik öyle mi hayret bir şey.