2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@srsmn tahmini değildir bence duyum aldı o da.
-
@KAMUCU-1 dile getirmeseydi iyiydi
-
@siyasalllııı 2 yıldır söylediği barajların geldiğini gördüm , belki tahmini söylüyordur belki duyumdur onu bilmiyorum hocam. Bende forumlardan okuduğum kadarıyla yazdım , inanasım da var açıkçası rasyonel bir aday olarak
-
@KAMUCU-1 tam72 mi dedi hocam kusurati var mi
-
son 2 yilin sinav sorulari , bu sinavlarla ilgili sozlukte yazilan herşey facebook grupları vs derken bi ufak tahminde ben yapmak isterim .
Genel kanaate katilmakla birlikte 70 - 71arası kapatacak gibi duruyor.
-
@necipuysalll 72-73 diye sosyal medyada gördüm de ne çıkar bilinmez . Ümit bağlanmaz biz de sonuçlar çıkana kadar kendimizi böyle teselli ediyoruz işte
-
@KAMUCU-1 olabilir hocam ilk haftalarda 74 dediğini biliyorum bugün 72 dediyse duyum almıştır diye düşünüyorum . Bilmiyorum kendisini de ciddiye alamadığım için verdiği sayının rasyonalitesinden ziyade duyum mu tahmin mi olduğu hakkında yorum yapabilirim ancak
-
@siyasalllııı zaten sınav dan sonra söylemişti 72-73 diye sosyal medya hesabında o yüzden duyum değil de tahmindir diye düşünmekteyim hocam . Ben sadece inş öyle olur diye temenni ediyorum enerji enerji .
Ama gerçekten düşük olacağı kanaatindeyim kendi adıma da . Misal herkesin dert yandığı , şu alanda ki mevzuat dışı veya mevzuatın ayrıntı sorularının hepsini doğru yaptım kimini bilerek kimini sınav şansı diyeyim. Ancak riskli alanı eskiden bakanlar kurulu ilan ettiğini
Bilen birisi olarak bu Sınavda Cb demek yerine ÇŞB dedim göreviyle ilgili olmayan siyasal konularda karar alan Meclis sorusunda iç işleri Bakanı yerine vali yaptım ki bunu bu sınava hazırlanan herkes bilir , o yüzden sınav şansı yaver gittiği kadar gitmediği durumlarda oluyor. Bu da bana sınavın barajıyla ilgili yorum yapma da referans oluyor .Standart sapmayı kaldırdılar 2018 de şok olduk ve bunu sınav sonucuyla öğrendik , garibime gitmişti alan da rekor denecek neti yaptım iktisat hariç ama 1 Türkçe sorusu yüzünden dışarda kaldım , o yüzden sapma gitti mertlik bozuldu diyorum.
Sınav şansı yaver giden hafızası kendisine kazık atmayan adayları da gördükçe yüksek kapatacak hissi geliyor
O yüzden neredesin Ahmet diyesim geldi :))))
-
Arkadaşlar gecen yillarda ki forum tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Kulliuede islerim vardi yazamadim
Bakanliktan geldim isler yogundu.
Abd secimleri vardi liste gec hazirlandi.
Listeler hazir 70-71 le kapatti diyenlere itibar etmeyin.Kim ne derse desin sınav sonucunu bekleyin
Yoksa yıkım kötü oluyor.Benim tahminim soru iptali olmazsa 73.25 yada 75 civari kapatacak. Ama belirttigim gibi sadece tahmin. 70 de olabilir 80 de olabilir. Ben genelde -+2 tahminle tutturuyorum. Ama dedigim gibi bu sadece tahmin.
-
@hll hocam kac net hesapladnz siz
-
@KAMUCU-1 1.Ahmet Sultanahmet degil mi?
-
@Pisagor benim ihtimal yok bu sene calisamadim 68.
-
@hll yedi sekiz Hasan paşa bile olur hocam sağlıklı bilgi versinler yeter
-
@KAMUCU-1 evet bu sınav için söylüyorum yapan yapmış ama şansı yaver giden bir kitlenin olduğu da bir gerçek ki onların bir suçu yok. Sınavda loto oynatan komisyon zihniyetinin düzeltilmesi gerekiyor. Ben şahsen o soruları boş bıraktım yani atamam ben ama atamayınca da böyle oluyor işte kurşun sekip beni vuruyor.. Ahmet’i de anmayalım artık hocam ya sevmem pişkin insanları bomboş çar. Hayırlısı olsun hakkımızda
-
Sonuçlar resmi olarak 18 kasım 2020 de açıklanacağına göre bahçeli hesabına göre baraj hesaplaması : "18 i gördünüz o dursun.2020 nin içindeki 2 tane 0 var ; sildiniz, ne kaldı : 2-2 kaldı .Topladınız ne yapar : 4 yapar.18 ile 4 ü çarp kaç yapar : 72 yapar.İşte 72 net barajı hayırlı olsun .
-
@siyasalllııı şöyle söyleyeyim 2018 de 10 boş bıraktım ben genel kültür alan toplam 10 boş , kimisi 2 şıkka indi kimisi 3 kimisi 5 şık ta kaldı . Sınava girmeden önce ki gece Ahmet nohutçunun sınava yönelik tavsiye vb videosunu izledim normalde hayatta öyle genele yönelik tavsiye telkin kişisel gelişim tarzı şeyler izlemem . İzlemez olaydım adam sakın sallama yapmayın bilmediğinizi boş Bırakın dedi , bende Sınavda büyülenmiş gibi birazcık zorlandığım soruyu boş bıraktım 1 puanla dışarda kaldım yahu öyle zoruma gidiyor 10 soru dile kolay böyle bir boş bırakırsan tabi ki barajı geçemezsin kısmet tabi ama büyük bir pişmanlıktır benim için .
Diğer konuda da haklısın dostum anmıyorum adını
-
@srsmn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
18 kasım, 8 ile 1 i yer değiştir oldu 81
8 artı 1 dokuz etti.
81-9=72 baraj ortalaması hayırlı olsun.@Aslan-Reyiz her türlü 72 ye çıkıyo kapı
-
@KAMUCU-1 sallayın arkadaşlar sallayın, tecrübe konuşuyor lys sınavında 15 soruyu salladım, eminim karlı çıkarsınız
-
@fkoseli kötü ihtimali de düşünmek gerek okkalı sallamak lazım yani 2 şıkka indirdikten sonra makuldür diyorum . Misal bu Sınavda yaptım şu müşavir ve Başkan Yard sorusunda :)))
-
@amirim hoş geldin heybende bizim için ne getirdin ?