2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ESE0303 Nürnberg der çekilirim
-
@siyasalllııı roma statüsüne adeta bir sazan gibi atlayışımı hayatım boyunca unutamicam...
-
@ESE0303 ahahah efsane soruydu bekliyordum onu
-
@ESE0303 benim ilgi alanım olan anayasa hukukundandı.
AYM İptal kararının resmi gazetede yayınlanmasını en çok ne kadar erteleyebilir ?
sorusunu begenmistim -
@Daywalkerss sağılasın Hocam çok teşekkür ederiz
-
Ben iptalsiz 71-72 bandında olabilecegini duydum.
-
Cevap değişikliği var mi acaba
-
@Yunus1059 yanlış anlama ama taban puan için nasıl duyum alabiliyorsunuz
-
Açıklansa da kurtulsak....
-
@mülkiidareci dostum duyumdan kastın nedir senin ben bu sınava yıllardır giren arkadaşlarla yaptığım istisareyi kastediyorum. Mesela 3 defa kazanıp mülakata kalan arkadaşlar var onlarla edindiğimiz izlenim bu. Zaten sınav açıklanmadan kimse hangi puanın doğru olacağını bilemez. Daha optikler bile okunmamistir
-
Daha önce de dedgim gibi sınav açıklanmadan kimse kaç puanla kapatacagina dair kesin bir şey söyleyemez. Kim kesin derse yalan söylüyordur. Ben sınava yıllardır giren arkadaşlarım, mülakatlarda elenen arkadaşlarımla ortak değerlendirmem bu. Ayrıca forumdaki ortalama da buna işaret etmiyor mu?
-
@Yunus1059, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@mülkiidareci dostum duyumdan kastın nedir senin ben bu sınava yıllardır giren arkadaşlarla yaptığım istisareyi kastediyorum. Mesela 3 defa kazanıp mülakata kalan arkadaşlar var onlarla edindiğimiz izlenim bu. Zaten sınav açıklanmadan kimse hangi puanın doğru olacağını bilemez. Daha optikler bile okunmamistir
@Daywalkerss hocam senin duyum kastın da bu tür bir şey mi?
-
@Yunus1059 kardeşim o duyum değil, o tahmin veya istisare oluyor
-
@can-mavi .d.d Yanlış sözcük kullanmış olabilirim dostum. Doğru tahmin diyelim o zaman
-
@Yunus1059 forumun da bir jargonu var ama lütfen:D
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ESE0303 Nürnberg der çekilirim
Yalnız bu soru bu sınava yakışan bir soru değildi:)
-
@siyasalllııı özelden gelen mesajlara binanen Ahmet deniz gibi değil dedim yoksa net rakam vermek yanlış olur burada bilinecek şey sınav protokolü aşamasında Bakanlığın ÖSYM den hangi aralıkta ve zorlukta sınav talebi olduğu dolayısıyla benim ilgili makamda aldığım bilgileri bu manada değerlendirin
-
@can-mavi O zaman tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Ben bu duyum isini briaz trajikomik buluyorum. Ortada bir sınav var arkadaşlar. Kimse bu sınavın sonucunu açıklanmadan bilemez. Sadece tahmin edebiliriz. Hem Forum ortalaması hem de tecrübeli arkadaşların görüşleri forum ortalamasına benzer bir noktada kapatacagı yönünde.
-
II.Ahmet galiba...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
21 ağustos cuma günü protokol ösym den bakanlığa gönderilmiş durumda.. geçen hafta % 80 dediğim ihtimal artık %100... Allah'tan bir sey olmazsa 18 ekim için ilanı beklemeye devam, ilan da ınanıyorum ki hafta ici gelecektir...
Duyum dediğimiz olgu işte bu şekilde oluyor