2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@discotheque hocam bunu konuşmayalım da ne yapalim konuşacak ne var soru iptali konusulmuyor konusulamiyor zaten konuşulmasında sıktı artık duyum zaten yazan yok yazılsa da saldırılıyor ne yapacağız fikrin var mi
-
@alpkaim tamamen kisir dongu beyin yoruyor diye dusunup iyi niyetli burdaki arkadaslari kendi arkadasim gibi gorerek kullandigim cumle boyle anlasiliyorsa demek ki iyi niyetli olmamak gerektigni anladim.ben kullandigim cumleyi geri aliyorum.
-
Soru iptalleri hoca yazar tartışmaları yerini niyet okuyuculuğuna bıraktığına göre bir çift sözüm var kısa ve net diyeceğim: birincisi niyet okuma hastalıktır ikincisi dinime küfreden müslüman olsa üçüncüsü çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır dördüncüsü de kişi kendinden bilir işi. Artık bir salın ya
-
Tahminlere devam
-
@siyasalllııı senden de alalım
-
@siyasalllııı 5) Coğrafya kaderdir.
-
@discotheque kardeşim sizin beyanınıza istinaden kırdım ise affola, gerçekten siz öyle yazınca ben üzüldüm iyi niyetinizden asla taviz vermeden forma katkılarınızın devamı ile birlikte hayırlı günler dilerim
-
@ESE0303 İbn-i Haldun efsane:)
-
@Ömermuhtar kirilmadim kardesim, beyinsel bir surec degil de zihinsel yorgunluk insanlar yorulmasin diyeydi. Yoksa istenildigi kadar tartisilir,, 2019da evet yanildik yuksek kapatti, soru iptali de etkiledi, bu sene de pek tabi yanilabiliriz insaniz, herkes icin en hayirlisi olsun insallah..
-
@alpkaim benim tahminim de 72 gönlüm 70 üstü herkesin girmesinden yana
-
bu haftaiçi burasi hareketlenir diye bekliyordum. ses seda yok. Ilginc...
-
@Pisagor Ahmet denizi kaçırdık hocam adam en azından bir şeyler söylüyordu
-
@kymkm06 yazık ettiniz adama
-
@kymkm06 Şahsen ben @Daywalkerss umutluyum akillardaki soru işaretlerini gidericektir .
-
@Pisagor hadi bakalım hocam
-
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Bu platformu pek bilmediğimden yeni aranıza katılmış bulunmaktayım. Benim net aralığı 63-65 arasında olacaktır. Sizce şansım var mı? Sanki sınırda kalacağım.
-
@babey sınırda kalmanız mümkün değil. Minimum 70 puan alma zorunluluğu var. Seneye 70 alıp öyle gelin olur mu?
-
@Amiree yani insan gibi cevap yazamıyorsunuz değil mi, birde senin gibiler bu sınavlara girip ve kaymakam oluyor yazık ki ne yazık.
-
@babey "mi" ekinden sonra virgül olmuyor. Noktalama da çalışın lütfen.
-
Ortam çok gergin Fuat